GÜNCELLEME 2 - Imranli Belediye Baskani Açil, Trafik Kazasinda Hayatini Kaybetti

Kazada yaralanan 7 kisiden biri daha hastanede yasamini yitirdiYARALILARDAN BIRININ DAHA HAYATINI KAYBETMESI EKLENDI.

Sivas'ta hafif ticari araç ile otomobilin çarpismasi sonucu Imranli Belediye Baskani Murat Açil ile bir kisi hayatini kaybetti, 6 kisi yaralandi.

Alinan bilgiye göre, Imranli Belediye Baskani Murat Açil'in kullandigi 34 BIR 240 plakali otomobil, Sivas-Imranli kara yolunun 94. kilometresinde, Bekir D. yönetimindeki 59 ZP 423 plakali hafif ticari araçla çarpisti.

Kazada sürücüler ile hafif ticari araçta bulunan M.D, T.D, E.D, I.D, Y.S.D. ve E.D. yaralandi.

Imranli Devlet Hastanesi'ne kaldirilan yaralilardan Belediye Baskani Açil, müdahaleye ragmen kurtarilamadi.

Sivas Valisi Salih Ayhan, hastane önünde gazetecilere yaptigi açiklamada, "Murat Açil beyefendiyi maalesef kaybettik. Doktorlarimiz tüm müdahalelere ragmen, iki saat boyunca müdahale ettiler ama maalesef kurtarilamadi. Olay aninda kalbi duruyor, arkadaslarimiz kaza yerinde müdahale ediyorlar, geri döndürüyorlar ama hastanede kalbi tekrar duruyor. Doktorlarimiz ellerinden gelen tüm gayreti gösterdi ama maalesef kaybettik." dedi.

Ayhan, diger araçtaki 7 kisinin Sivas'a sevk edildigini aktararak, "Ayni aileden 7 kisi, 2 yaralimizin durumu agir. Onlar da yakinen takip edilmektedir." diye konustu.

CHP Sivas Milletvekili Ulas Karasu da hastaneye gelerek, yetkililerden bilgi aldi. Ilçedeki bazi vatandaslar da kazada hayatini kaybeden Açil için hastane önünde gözyasi döktü.

Sivas'a sevk edilen yaralilardan T.D. (24), Numune Hastanesi'ndeki müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Cumhuriyet Üniversitesi Tip Fakültesi Arastirma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altina alinan E.D. (26) ile I.D'nin (21) de hayati tehlikesinin devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: AA