EBYÜ'de Egitmenlere Tesekkür Belgesi Verildi

EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akin Levent, “Uzaktan Dijital Teknoloji Kullanimi” ve “Dijital Teknolojilerin Etkili Kullanimi” egitimi veren egitmenlere tesekkür belgesi verdi.

EBYÜ'de Egitmenlere Tesekkür Belgesi Verildi
Rektör Levent, üniversitenin Dijital Dönüsüm Ofisi Koordinatörlügü tarafindan gerçeklesen ögretim elemanlarina yönelik “Uzaktan Ögretimde Dijital Teknoloji Kullanimi” ve idari personele yönelik “Dijital Teknolojilerin Etkili Kullanimi” egitimlerindeki özverili çalismalarindan dolayi Dr. Ögr. Üyesi Recep Öz, Dr. Ögr. Üyesi Elif Taslibeyaz , Dr. Ögr. Üyesi Ayhan Koç, Dr. Ögr. Üyesi Hamza Polat, Ögr. Gör. Dr. Önder Yildirim, Ars. Gör. Özge Aslan ve Ars. Gör. Merve Bayrak’a tesekkür belgelerini takdim etti.

Rektörlük makaminda gerçeklesen törende, Rektör Levent, günümüze dijital egitiminin önemine deginerek: “21. yüzyil becerilerini gelistirebilmek için dijital teknolojileri etkin bir sekilde kullanmak gerekiyor. Üniversitelerin, teknolojiyi ögretme-ögrenme süreçlerinde kullanmalari, teknolojinin gelisimine önayak olmalari, bu teknolojilerin yayginlasmasinda kuskusuz çok önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle personelimize yönelik yapilmis olan bu egitimde emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA