Istanbul'dan Gelen Uçak Antalya'ya 6 Saatte Inebildi

Antalya’da etkisini gösteren siddetli yagis ve firtina hava ulasimini da etkiledi. Istanbul-Antalya seferini yapan bir yolcu uçagi, hava muhalefeti dolayisiyla 6 saatte Antalya’ya gelebildi. Havada korku dolu anlar yasayan yolcular ise Antalya’ya iner inmez yakinlarina kostu.

Istanbul'dan Gelen Uçak Antalya'ya 6 Saatte Inebildi
Istanbul Sabiha Gökçen Havalimanindan saat 17.20’de havalanan uçak, Antalya’daki hava muhalefeti nedeniyle Antalya Havalimanina inis gerçeklestiremedi. Defalarca inmeyi deneyen kaptan, rotayi Denizli’ye çevirdi. Denizli Havalimanina inerek yolculari ve esyalarini bosaltan uçak, 1 saatlik bekleyisin ardindan yolcularini alip Antalya’ya yöneldi. Uçak saat 23.09’da Antalya Havalimanina inis yapti. Bazi yolcular uçaktan iner inmez saatlerdir Antalya’da kendilerini bekleyen yakinlarina kostu.

Uçaktan inen bir yolcu, önce türbülansa yakalandiklarini, çok korktuklarini, kaptanin defalarca inmeyi denemesine ragmen hava muhalefeti nedeniyle basaramadigini, bir buçuk saat havada kaldiktan sonra ise uçagin Denizli’ye indigini söyledi.

Kaynak: İHA