Ögretmenler Günü'ne Özel Voleybol Turnuvasinda Sampiyon Salihli Merkez Anadolu Lisesi Oldu

Manisa’nin Salihli ilçesinde Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ile Ilçe Gençlik ve Spor Müdürlügü’nün 24 Kasim Ögretmenler Günü dolayisiyla düzenledigi voleybol turnuvasinda sampiyonluga Merkez Anadolu Lisesi ulasti.

Ögretmenler Günü'ne Özel Voleybol Turnuvasinda Sampiyon Salihli Merkez Anadolu Lisesi Oldu
18 takimin katilimi ile gerçeklestirilen turnuvada maçlar 50.Yil Spor Salonu ve Belediye Spor Salonu’nda oynandi. Büyük çekismeye sahne olan turnuvanin final maçinda Merkez Anadolu Lisesi ve 50.Yil Ortaokulu karsi karsiya geldi. Final maçinda rakibini 3-2’lik sonuçla yenen Merkez Anadolu Lisesi, turnuvanin sampiyonu oldu. Sampiyon Merkez Anadolu Lisesi’nin kupasini Kaymakam Mehmet Kamil Saglam verdi. Turnuvada 50.Yol Ortaokulu ikinci, Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Karayahsi Sehit Astsubay Ahmet Deniz Varol Ilkögretim Okulu dördüncü oldu. Dereceye giren takimlarin kupa ve madalyalari ise ilçe protokolü tarafindan verildi.

Belediye Spor Salonu’nda oynanan final maçini Kaymakam Mehmet Kamil Saglam, Belediye Baskan Yardimcisi Mahmut Süreyya Karaoglu, Ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Mesut Dogan, Ilçe Jandarma Komutani Yüzbasi Dogukan Karaaslan, Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Yenen, Ilçe Tarim ve Orman Müdürü Ali Demir, okul müdürleri ve ögretmenler izledi.
Kaynak: İHA