Kelemcioglu Ve Nezaket Ay Konaklari Seyh Edebali Üniversitesi'ne Tahsis Edildi

Osmaneli Belediyesine ait olan Kelemcioglu ve Nezaket Ay Konaklari, Osmaneli Meslek Yüksek Okulu Asçilik Programi ögrencilerinin egitimi için Bilecik Seyh Edebali Üniversitesine tahsis edildi.

Kelemcioglu Ve Nezaket Ay Konaklari Seyh Edebali Üniversitesi'ne Tahsis Edildi
Bilecik Seyh Edebali Üniversitesi ile Osmaneli Belediyesi arasinda “Asçilik Mesleginin Mutfak Uygulamalari Egitimi ile Ileri Mutfak Tekniklerinde Beceri Kazandirmak Amaçli Tahsis Protokolü” imzalandi. Seyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sükrü Beydemir ile Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin arasinda imzalan protokol sonrasinda Osmaneli Belediyesine ait olan Kelemcioglu ve Nezaket Ay konaklari, Osmaneli Meslek Yüksek Okulu Asçilik Programi ögrencilerinin egitimi için tahsis edildi.

“Ögrencilerimiz ileri mutfak teknikleri ile gerek geleneksel Türk mutfagi gerekse dünya mutfaginin seçkin örneklerini imal etme imkani bulacaklar”

Konuya iliskin degerlendirmelerde bulunan Rektör Beydemir, “Asçilik Programi ögrencilerimiz tahsis edilen bu konaklarda hem teorik egitimlerini hem de uygulamali olarak pratik deneyimlerini gerçeklestirecekler. Ögrencilerimiz ileri mutfak teknikleri ile gerek geleneksel Türk mutfagi gerekse dünya mutfaginin seçkin örneklerini imal etme imkani bulacaklar. Is birliklerimizin güçlenerek devam edecegine inaniyor; Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin’e bu anlamli desteklerinden dolayi tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA