Ilkokul Ögrencisi Kaleminin Çalinmasinin Ardindan Karakola Giderek Sikayetçi Oldu

Hindistan’da bir ilkokul ögrencisi okulda kalemini çaldigini iddia ettigi arkadasi hakkinda karakola giderek sikayetçi oldu. Polis ise çocuklari el sikistirarak baristirdi.

Ilkokul Ögrencisi Kaleminin Çalinmasinin Ardindan Karakola Giderek Sikayetçi Oldu
Hindistan’in Andra Prades eyaletinde yer alan Kurnool kentinde bir ilkokul ögrencisini okulda kalemini çaldigini iddia ettigi arkadasi hakkinda karakola giderek sikayetçi oldu. Peda Kaduburu Karakolundaki bir polis tarafindan kaydedilen görüntülerde, kareli gömlekli küçük çocuk yanindaki arkadasinin günlerdir kalemlerini çaldigini ve bunun üzerine karakola gelerek ondan sikayetçi olmak istedigini dile getirdigi görüldü.

Küçük çocugun sikayetini sakince dinleyen polis memuru, arkadasindan israrla sikayetçi olmak isteyen küçük çocuga, arkadasinin bu yüzden hapse gönderilecegini, arkadasinin zor bir durumda kalacagini ve sikayeti hakkinda yeniden düsünmesini istedi. Polis daha sonra çocuklari el sikistirarak barismasini saglarken, ayni olayin tekrarlanmayacagina dair küçük çocuga güvence verdi.

Andra Prades Polisi tarafindan sosyal medyada paylasilan küçük çocuklarin görüntüsü ülkenin gündemine oturdu. Polis paylasiminda, "Bu, yalnizca toplumun tüm kesimlerini önemseyen ve hizmet eden polise olan inançlarini gösterir” dedi.

Kaynak: İHA