Ülkü Ocaklarindan Tunceli'deki Kardes Okullara Giysi Ve Kirtasiye Yardimi

Istanbul Ülkü Ocaklari Nisantasi Üniversitesi teskilati, Kardes Okul Projesi kapsaminda Tunceli’de okullara kislik giysi ve kirtasiye malzemesi yardiminda bulundu.

Ülkü Ocaklarindan Tunceli'deki Kardes Okullara Giysi Ve Kirtasiye Yardimi
Istanbul Ülkü Ocaklari Nisantasi Üniversitesi teskilati Kardes Okul Projesi kapsaminda Tunceli’de bulunan Payamdüzü Ilk-Ortaokulu, Saribalta Ilk-Ortaokulu, Çemisgezek ÇPAL’de egitim gören ögrencilere kislik bot ve mont ile kirtasiye malzemesi ve boya gönderdi.

Konuya iliskin bilgi veren Istanbul Ülkü Ocaklari Nisantasi Üniversitesi Teskilati Baskani Oguzhan Demir, Türkiye’nin dört bir yaninda mazlumun, magdurun yaninda Yunus olmayi siar edinmek amaciyla bu projeyi baslattiklarini söyledi.

Demir, “Projemizi vatanimizin her bir metrekaresinde bizleri bekleyen tüm vatandaslarimiza maksadi hainlik etmek olmadigi sürece din dil irk mezhep fark etmeksizin ülkücü bilinç ile toplum menfaatini bireysel menfaatlerimizin önünde tutarak devam ettirecegiz insallah. Çiktigimiz bu hak yolda önümüze çikan engeli asmak, durdurmak isteyeni yikmak, milli suura sahip biz ülkücü gençlerin üzerine vazifedir. Hayra çalisirken ayni zamanda ser odaklarina dur demek farzdir. Vatan sevgisi imandandir, bu vatana, vatandasina art niyetli yaklasmak kin gütmek ise imansizlarin isidir. Iman ettik basaracagiz, iman ettik bir sütun gibi dimdik duracagiz ve yine iman ettik ki zalimin karsisinda olacagiz, mazluma uzanan kirli elleri tutup kiracagiz” dedi.

Kaynak: İHA