Esiyle Barismak Için Köprüde Intihara Kalkisti, Karisi Olay Yerine Gelmedi

Adana’da karisiyla bosanma asamasinda olan bir kisi barismak için set köprüsünün üzerine çikarak intihara kalkisti. Polis, köprünün üzerine çikan kisinin karisini olay yerine getirmek istedi ancak kadin bosanma davasi açtigini gelmeyecegini belirtti. Bunun üzerine polis 2 saatlik ikna çalismalari sonucunda intihara kalkisan sahsi köprüden indirdi.

Esiyle Barismak Için Köprüde Intihara Kalkisti, Karisi Olay Yerine Gelmedi
Olay, Çukurova ilçesine bagli set köprüsünde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, karisiyla bosanma asamasinda olan Nurettin C., köprü üzerine çikarak intihar etmek istedi. Yoldan geçen vatandaslar olayi görmesi üzerine durumu polise ihbar etti. Bölgeye polis, itfaiye ve saglik ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen polis, Nurettin C.’yi indirmek istedi. Ancak Nurettin C. esiyle barismadigi sürece inmeyecegi dile getirdi. Bunun üzerine polis Nurettin C.’in esine ulasti. Ancak ismi ögrenilemeyen kadin bosanma davasi açtigi için gelmeyecegini polise söyledi.



Çukurova Arastirma Ekiplerine bagli polis memurlari, Nurettin C.’yi köprüden atlamamasi için 2 saat boyunca ikna etmeye çalisti. Iki saatlik konusmanin ardindan ikna olan Nurettin C. köpründen indi. Köprüden indikten sonra fenalik geçiren Nurettin C. tedbir amaçli hastaneye kaldirildi.
Kaynak: İHA