Baris Pinari Harekat Bölgesinde Bir Asker Sehit Oldu

Milli Savunma Bakanligi, Baris Pinari Harekat bölgesinde silah kazasi sonucu Piyade Binbasi Mete Yildirim'in sehit oldugunu bildirdi.

Bakanliktan yapilan açiklamada, Yildirim'in Baris Pinari Harekat bölgesinde meydana gelen kazada yaralanarak hastaneye sevk edildigi ve tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak sehit oldugu belirtildi.

Açiklamada, "Bizleri derin bir aci ve üzüntüye bogan bu olayda hayatini kaybeden aziz sehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahli Kuvvetleri ile asil milletimize bassagligi ve sabir dileriz." denildi.

- Akar ve Güler'den taziye mesaji

Milli Savunma Bakani Hulusi Akar, bakanligin sosyal medya hesabindan yayimladigi taziye mesajinda, "Kahraman sehidimize sahsim ve Milli Savunma Bakanligi mensuplari adina Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize bassagligi ve sabir dilerim." ifadelerini kullandi.

Genelkurmay Baskani Orgeneral Yasar Güler de Türk Silahli Kuvvetlerinin sosyal medya hesabindan yayimladigi mesajinda Yildirim'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakinlarina bassagligi diledi.

Kaynak: AA