MHP Heyeti, Kütahya'da Sivil Toplum Kurulusu Temsilcileri Ve Muhtarlarla Bulustu

Kütahya'da, MHP milletvekillerinden olusan heyet, "Adim Adim 2023, Il Il Anadolu" programi kapsaminda kentteki sivil toplum kurulusu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.

MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, kentte bir otelde düzenlenen toplantida yaptigi konusmada, Türkiye'nin, iç ve dis güvenlik sorunlarinin her geçen gün agirlastigi, komsu ülkelerinde yasanan vahim gelismelerin milli güvenlik üzerindeki olumsuz etkilerinin yeni boyutlar kazandigi bir dönemden geçtigini söyledi.

Türkiye'nin, terör örgütleri PKK/PYD/YPG, DEAS ve FETÖ'nün çok yönlü saldirilariyla mücadele ettigini vurgulayan Haberal, söyle konustu:

"HDP, halki aldatan partilerden biridir, ismi ve açilimi budur. Küreselci, siyonist emperyalizmin stratejisi, ayricaliksiz yurttasliga sahip olan ulus devletleri etnik ayristiricilikla bölmektir. HDP'nin amaci, emperyalizmin bu isteklerini sona ulastirmasidir. FETÖ, emperyalist stratejinin bir misyoneridir, HDP ile ayni çatidan çikmislardir, ayni aklin ürünüdürler. 2016'nin 15 Temmuz'unda yasananlari hepimizin hatirlamasi lazim. Türkiye'nin maruz kaldigi sicak ve yakin tehditlerin asilabilmesi için yesermis, ahlaki ve milli ittifak tohumu, beka ve birligimizi teminat altina aldi. Ne yapiyorsak Türk milleti içindir, neyi amaçliyorsak Türklügün ve Türkiye'nin bekasi içindir. Unutulmasin ki yolumuz açik, önümüz parlak, gelecegimiz ay yildizli Türk bayraginin altindadir."

Partinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Özgür Bayraktar da Türkiye'nin ciddi bir muhalefet sorununun oldugunu dile getirdi.

Günlük hayatla alakali düzenleme ve uygulamalar konusunda alternatif önerilerde bulunmaksizin sürekli sikayet üzerine kurgulanan muhalefet siyasetinin, esasen kendisini mahkum ettigini anlatan Bayraktar, "Türkiye'nin karsi karsiya kaldigi sorunlari dogru teshis etmemiz lazim ki dogru tedavi yöntemleri bulalim. Türkiye, jeopolitik ve sarmal bir vaziyette beka riski tasimaktadir. Bu riskin gözüken yüzü bölücü terör, bu terörün aktörü olan küresel güçlerin lejyoneri PKK ve PKK'nin siyasi uzantisi HDP'dir." degerlendirmesinde bulundu.

MHP Ankara Milletvekili Nevin Tasliçay, Kütahya Milletvekili Ahmet Erbas, MYK Üyesi Volkan Dudu ve Kütahya Belediye Baskani Alim Isik da katilimcilara hitap etti.

Toplantiya, MYK Üyesi Kadir Sekerci ve MHP Kütahya Il Baskani Selçuk Aliç, Il Genel Meclisi ve belediye meclisi üyeleri, kanaat önderleri ve esnaf temsilcileri katildi.

MHP heyeti daha sonra çarsi merkezinde esnaf ve vatandaslarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Kaynak: AA