MHP Genel Sekreter Yardimcisi Tamer Osmanagaoglu Batman'da Temaslarda Bulundu Açiklamasi

MHP Genel Sekreter Yardimcisi ve Izmir Milletvekili Tamer Osmanagaoglu, "Adim Adim 2023 Il Il Anadolu" programlari kapsaminda Batman'da temaslarda bulundu.



Beraberinde MYK üyeleri Muhammed Köse, Alper Erdem, Ali Uçak ve Bahadir Alperen ile kente gelen Osmanagaoglu, bir kafede muhtarlar ve bazi sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri ile bir araya geldi.

Osmanagaoglu yaptigi açiklamada, Milliyetçi Hareket Partisinin millet ve devlet menfaatine uygun her girisime destek verdigini belirtti.

Osmanagaoglu, sunlari kaydetti:

"Mukaddesatimiza el uzatanlarin, birligimize kast edenlerin, gelecegimizi karartmaya çalisanlarin karsisinda Cumhur Ittifaki, cumhurun yani sizlerin verdigi güç ile varligi asilmaz bir set gibi durmaya devam edecektir. Kürt kökenli kardeslerimiz, milletimizin kopmaz birer mensubudur. PKK ile Kürt kökenli kardeslerimizi bir ve ayni görmek tam bir cinayettir. Terör örgütünün gayesi, varmak istedigi menfur asama da esasen budur. PKK ile Kürt kökenli kardeslerimizi esitlemek, milleti inkar eden, Türkiye'nin altini dinamitleyen kör bir tuzaktir. Bu tuzaga hiçbir sagduyulu vatandasimiz itibar etmeyecek."

Kaynak: AA