Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakani Yanik, Karabük'te Huzurevini Ziyaret Etti Açiklamasi

'Büyüklerimizle bulusmak, onlarin degerlendirmelerini, yorumlarini almak, varsa çalismalarimizla, hizmetlerimizle alakali önerilerini almak bizim için önemli'.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Derya Yanik, Karabük'te Yücel Huzurevi'ni ziyaret ederek yaslilarla sohbet etti.

Yanik, ziyaretin ardindan gazetecilere yaptigi açiklamada, 20 Kasim Dünya Çocuk Haklari Günü'nü kutladi.

Huzurevi ziyaretinin güzel ve keyifli geçtigini anlatan Yanik, "Büyüklerimizle bulusmak, onlarin degerlendirmelerini, yorumlarini almak, varsa çalismalarimizla, hizmetlerimizle alakali önerilerini almak bizim için önemli. Hepsinden önemlisi, hayir dualarini almak tabi ki çok çok önemli." diye konustu.

Yanik, gittikleri bütün illerde huzurevlerini, çocuk evlerini, engelli ve yasli bakim merkezlerini olabildigince incelemeye çalistiklarini belirterek, bu hizmetleri üretenlere tesekkür etti.

Karabük'ün çalismalarini uyumlu sekilde sürdüren bir il oldugunu vurgulayan Yanik, "Turizm potansiyeli ve tarihsel birikimi oldukça büyük olan önemli bir ilimiz. Insallah Türkiye'mizin her tarafina oldugu gibi Karabük'e de bundan sonraki süreçte hizmetlerimizi sürdürmeye, kalkindirmaya, eksiklerini tamamlamaya, yatirimlarimizi sürdürmeye devam edecegiz." diye konustu.

Bakan Yanik'a, Vali Fuat Gürel, AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Il Emniyet Müdürü Sirri Tug, AK Parti Karabük Il Baskani Ismail Altinöz ve bazi partililer de eslik etti.

Kaynak: AA