Zümrüt Yenice Kültür Ve Sanat Festivali Zakkum Konseri Ile Sona Erdi

Karabük’ün Yenice ilçesinde bu yil 23.’sü düzenlenen Zümrüt Yenice Kültür ve Sanat Festivali ünlü Rock grubu Zakkum konseri ile sona erdi.

Zümrüt Yenice Kültür Ve Sanat Festivali Zakkum Konseri Ile Sona Erdi
Yenice Belediyesi tarafindan düzenlenen ve 5 gün süren Zümrüt Yenice Kültür ve Sanat Festivali dolu dolu etkinliklerle kutlandi. Festivalin son gününde Karabük Üniversitesi Halk Oyunlari Ekibi gösterisinin ardindan Türk Halk Müzigi Ses Yarismasinda derece alan ilk 3 yarismaci sahne alarak eserlerini seslendirdi. Festivalin açilis konusmasini yapan Yenice Belediye Baskani Zeki Çayli festivalin düzenlenmesinde emegi geçenlere ve katilan herkese tesekkür etti.

Konusmanin ardindan sahneye çikan ünlü Rock grubu Zakkum hayranlariyla bir araya geldi. Meydani dolduran vatandaslari costuran Zakkum, birbirinden güzel parçalari hayranlari ile söyleyerek Yenicelilere unutulamayacak bir gece yasatti.

Festivale Karabük Valisi Fuat Gürel, Yenice Kaymakami Yasin Erdem, Yenice Belediye Baskani Zeki Çayli, MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Murat Kotra, MHP Il Baskani Adem Kar, siyasi parti temsilcileri ve çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA