MHP Genel Baskan Yardimcisi Durmaz, Kanal Kütahya Projesi'nin Açilisinda Konustu Açiklamasi

'Siyaset ugruna güzelim memleketimizi karanliga sürüklemek isteyenlere, insanlarimiza umutsuzluk asilayanlara, dünyadaki sorunlari görmezden gelerek kap kara bir Türkiye resmi çizenlere inat, vatandasimiz her seyin farkindadir, ferasetiyle her seyi görmektedir.'

MHP Genel Baskan Yardimcisi Sadir Durmaz, "Cumhurbaskanligi Hükümet Sisteminin hizli karar alma ve aninda uygulama imkani sayesinde az ve zor zamanda büyük isler basarilmistir." dedi.

Durmaz, Kütahya Belediyesinin vizyon projelerinden olan "Kanal Kütahya"nin ilk etabi Bekir Avlupinar Caddesi Yayalastirma Projesi'nin açilisinda yaptigi konusmada, iyiligin ve güzelligin hayata geçirilecegi ilk hizmet noktasinin belediyeler oldugunu söyledi.

Siyaset ugruna ülkeyi karanliga sürüklemek isteyenler bulundugunu belirten Durmaz, sunlari kaydetti:

"Siyaset ugruna güzelim memleketimizi karanliga sürüklemek isteyenlere, insanlarimiza umutsuzluk asilayanlara, dünyadaki sorunlari görmezden gelerek kap kara bir Türkiye resmi çizenlere inat, vatandasimiz her seyin farkindadir, ferasetiyle her seyi görmektedir. Üretmek, imar etmek, hizmet etmek yerine algi belediyeciligine kafa yoranlari, iki buçuk yildir belediyelerinde çivi bile çakamayip, sosyal medyada belediyecilik yapanlari, belediye kaynaklarini terör örgütlerine akitanlarin görevden alinmasina karsi çikanlari, seçim öncesi, 'kimseyi isten çikarmayacagiz' diye namus sözü verip, göreve geldiklerinde binlerce kisiyi isten çikaranlari, tasarruf edebiyati yaparak, sadece Istanbul’da 10 bin isçiyi isten çikarip, büyük çogunlugu HDP referansli 45 bin kisiyi ise alanlari, aziz milletimiz görüyor ve not ediyor."

Durmaz, Cumhurbaskanligi Hükümet Sistemi ile çok güzel isler yapildigini dile getirerek, söyle devam etti:

"Üzerinde yasadigimiz topraklarin, tarihin hiçbir döneminde sükunet bulmadiginin farkindayiz. Emperyalist güçlerin küresel projelerinde, ülkemizin ve çevresindeki enerji kaynaklarinin özel bir ilgi gördügü ortadadir. Bu nedenle, her zaman içeride ve disarida tökezlememizi gözleyenler var olmus ve var olmaya devam edecektir. Milli varligimiza ve milli irademize yöneltilen tehditleri asa asa bugünlere geldik ve 2023’e dogru yürüyoruz. Cumhurbaskanligi Hükümet Sisteminin hizli karar alma ve aninda uygulama imkani sayesinde az ve zor zamanda büyük isler basarilmistir."

Kütahya Valisi Ali Çelik ve Belediye Baskani Alim Isik da birer konusma yaparak projenin Kütahya halkina hayirli olmasi temennisinde bulundu.

Konusmalarin ardindan Kanal Kütahya Projesi'nin ilk etabinin açilisi gerçeklestirildi.

Kaynak: AA