Izmir'deki Kaza Sonrasi Alevlere Teslim Olan Araca Beton Mikseri Ile Müdahale

Izmir’in Aliaga ilçesinde iki otomobilin karistigi kazada 1 kisi yaralanirken, kaza sonrasi alevlere teslim olan araca olay yerinden geçmekte olan beton mikseriyle müdahale edildi. O anlar ise cep telefonu kamerasina yansidi.

Izmir'deki Kaza Sonrasi Alevlere Teslim Olan Araca Beton Mikseri Ile Müdahale
Kaza, aksam saatlerinde Çanakkale-Izmir Karayolu Aliaga Organize Sanayi Kavsagi’nda meydana geldi. Iddiaya göre, Bergama’dan Izmir istikametine gitmekte olan T.M. (48) idaresindeki 34 VT 9299 plakali Kia marka otomobil, ayni yönde seyir halinde olan ve OSB istikametine dönmek isteyen G.E. (25) yönetimindeki 35 DU 939 plakali Toyota marka araçla kavsakta çarpisti. Kazayi gören vatandaslar durumu polis ve 112 Acil saglik ekiplerine bildirdi.

Beton mikseri ile yangina müdahale edildi

Kaza sonrasi G.E., idaresindeki 35 DU 939 plakali araçtan dumanlarin yükselmesi üzerine kazaya karisan diger araç bölgeden uzaklastirildi. Olay yerine intikal eden polis ekiplerince yangin tüpleri ile alevlere müdahale edilirken, o esnada adresten geçmekte olan beton mikseri de yanan araci su sikarak söndürmeye çalisti. Yanginin kontrol altina alinamamasi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri söndürdü.

Yangina müdahale ani cep telefonu görüntülerine yansidi

Öte yandan, beton mikseri ile alevlere teslim olan araca müdahale edilmesi bir vatandas tarafindan cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde beton mikseri ile yangina suyla müdahale edilmesi yer alirken, kazada hafif yaralanan sürücü ise olay yerine intikal eden ambulans ile hastaneye kaldirildi. Kazayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA