Hakkari'de Park Ve Seyir Tepenin Bulundugu Sosyal Tesis Hizmete Açildi

Hakkari'de yapimi tamamlanan "Sere Solan Parki Rekreasyon Alani" törenle açildi.

Il Özel Idaresince hazirlanan proje kapsaminda kentin girisindeki bölgede yapilan park ve seyir tepenin açilisinda konusan Vali ve Belediye Baskan Vekili Idris Akbiyik, kentin en güzel yatirim ve hizmetleri aldigini söyledi.

Tesisin de söz konusu yatirimlardan biri oldugunu belirten Akbiyik, sunlari kaydetti:

"Depin'den buraya kadar uzanan bir proje. Orada da geçtigimiz hafta agaç dikimi yaptik. Yeni parklarla, yürüyüs yollari ve yesil alaniyla orasi da nefes alinacak bir yer olacak. Bütün çabamiz daha yasanabilir, daha güzel bir Hakkari olusturmak için. Sehrimizin girisi üç seritli asfalta kavustu. Dogalgaz, organize sanayi bölgesi çalismalari devam ediyor. Belediye olarak 53 kilometre asfalt yaptik. Sanat sokagimiz ve Gola Züryan parkimiz da çok güzel. Sayin Cumhurbaskanimizin Hakkarimize tanimis oldugunu pozitif ayrimcilik var. Yine bakanlarimizin ilgi ve destekleriyle bu hizmetler yapiliyor."

Konusmanin ardindan katilimcilar, açilisi yapilan tesisi gezdi.

Programa, Vali Yardimcisi ve Il Özel Idaresi Genel Sekteri Tevfik Kumbasar, Vali Yardimcisi Mustafa Berat Kasimoglu, Il Emniyet Müdürü Salavat Mete Pinar, kurum amirleri, Belediye Baskan Yardimcisi Hamit Zibek, sivil toplum kuruluslari temsilcileri, muhtarlar, Il Özel Idaresi personeli ve vatandaslar katildi.

Kaynak: AA