Bölge Müdürü Yavuz; Pasinler'de Bir Dizi Incelemede Bulundu

DSI Bölge Müdürü Oguzhan Yavuz beraberindeki heyet ile birlikte, Erzurum Pasinler Ilçesinde Pasinler Demirdöven sulamasi ile ilgili, Pasinler Belediye Baskani Ahmet Dölekli, Ak Parti Ilçe Baskani Gökhan Kanal, Pasinler Demirdöven Sulama Birlik Baskani Murat Temel ve Mahalle Muhtariyla istisare toplantisi yapti.

Bölge Müdürü Yavuz; Pasinler'de Bir Dizi Incelemede Bulundu
Ilk olarak Pasinler Ilçesinde Belediye Baskani Ahmet Dölekli, Ak Parti Ilçe Baskani Gökhan Kanal ve Mahalle Muhtariyla bir araya gelen Bölge Müdürü Yavuz, Baskan Dölekli, Ak Parti Ilçe Baskani Gökhan Kanal, Demirdöven Sulama Birlik Baskani Murat Teme ve Mahalle Muhtarinin Demirdöven Baraji ve sulamasi ile ilgili taleplerini dinledi. 2021 yilinda yapilan sulama hakkinda fikir alisverisinde bulunularak bundan sonraki yapilacak hizmetler hakkinda bilgi alis verisinde bulunuldu. Baskani Ahmet Dölekli, Ak Parti Ilçe Baskani Gökhan Kanal, Demirdöven Sulama Birlik Baskani Murat Teme ve Mahalle Muhtarlari ile birlikte sulama sahasi gezildi. Bölge Müdürü Yavuz talepleri dinleyerek çözüm önerileri sundu.

Daha sonra Bölge Müdürü Yavuz ekibiyle birlikte yapim çalismalari devam eden Pasinler Çiçekli, Çögender ve Tepecik Mahalleleri taskin koruma islerini yerinde inceleyerek gelinen seviye hakkinda yetkililerden bilgi aldi.

Yapilan gezinin ardindan, Bölge Müdürü Oguzhan Yavuz incelemelerinin ardindan yaptigi açiklamada, “Çalisma arkadaslarimla birlikte Erzurum’un Pasinler ilçesinde Demirdöven Baraji ve sulamasi ile ilgili daha güzel neler yapabiliriz düsüncesi ile Pasinler’de Belediye Baskanimiz, Ak Parti Ilçe Baskanimiz ve Mahalle Muhtarlarimizla bir araya geldik bizim açimizdan faydali bir toplanti oldu. Çalisma arkadaslarimla Pasinler Ovasinda 83 bin 280 dekar tarim arazisinin sulanmasini saglayan Demirdöven Barajinin tam kapasite ile sulama sezonuna hazir hale gelmesi için var gücümüzle çalisacagiz” dedi.

Toplanti sonunda Mahalle muhtarlari Bölge Müdürü Yavuz’a kendilerini dinleyip istisare ettigi için tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA