Türk Yerel Hizmet-Sen Erzurum Subesi'nden Gövde Gösterisi

Türk Yerel Hizmet-Sen Erzurum Subesi’nin 7. olagan genel kurul toplantisi üyelerin yogun katilimi ile gerçeklesti. Baskan Nevzat Kukara yeniden baskan seçildi.

Türk Yerel Hizmet-Sen Erzurum Subesi'nden Gövde Gösterisi
Türkiye Kamu-sen’e bagli Türk Yerel Hizmet-Sen Erzurum Subesi’nin 7. olagan genel kurul toplantisi yapildi. Üyelerin yogun ilgi gösterdigi seçimde mevcut baskan Nevzat Kukara güven tazeleyerek yeniden baskan seçildi. Erzurum Çat yolu üzerindeki Hacibaba Lokantasi’nin toplanti salonunda yapilan genel kurula Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Baskan Yardimcilari Hüseyin Arslanköylü ile Hasan Hüseyin Uygun’un yani sira Türkiye Kamu-Sen Erzurum Il Temsilcisi Mucip Gözeger, Türkiye Kamu Çalisanlari Vakfi Erzurum Sube Baskani Fatih Dereli, MHP Erzurum Il Yönetim Kurulu Üyeleri ile bazi ilçe baskanlari, Türkiye Kamu-Sen’e bagli sendikalarin temsilcileri ve üyeler katildi.

Divan Baskanligini Mucip Gözeger’in yaptigi kongre, saygi durusu ve istiklal marsinin okunmasiyla basladi.

Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyet raporlarinin okunup, ibra edilmesinin ardindan açilis konusmalarina geçildi. Türk Yerel Hizmet-Sen Erzurum Sube Baskani Nevzat Kukara, Erzurum’da üye sayilarinin her geçen gün arttigini ifade ederek, üyelerin birlik ve beraberliginin pekismesi, yerel yönetimler personelinin özlük haklarinin iyilestirilmesi, sosyal ve ekonomik kazanimlarinin artirilmasi adina mücadele ettiklerini ifade etti.

Kukara, “Seçimden önce oldugu gibi, seçimden sonra da birlik ve beraberligimizi en güzel sekilde sürdürecegiz. Temel amacimiz memur arkadaslarimizin özlük, sosyal ve yasal haklarini korumak ve kollamak olacaktir.” dedi.

Tek liste halinde seçime gittiklerinin de altini çizen Baskan Kukara, kendisine ve yönetimine teveccüh göstererek yeniden baskanliga layik gören tüm üyelere tesekkür ederek sözlerini tamamladi. Daha sonra konusan Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Baskan Yardimcilari Hüseyin Arslanköylü ile Hasan Hüseyin Uygun da, Türkiye Kamu-Sen’in memurlarin sosyal ve ekonomik kazanimlari için verdigi mücadele üzerinde durarak, Türk Yerel Hizmet-Sen’in misyon ve vizyonunu anlattilar. Açilis konusmalarinin ardindan yapilan seçimde Nevzat Kukara, genel kurula katilan üyelerin tamaminin oyunu alarak yeniden baskan seçilirken, yönetim kurulu su isimlerden olustu:

“Emrullah Tabki, Ismail Kuzu, Ismail Karaca, Kamuran Küngü, Zekeriya Salep, Mürteza Okumus, Denetim Kurulu; Bülent Yilmaz, Sedat Refayeli, Ebubekir Eroglu. Disiplin Kurulu; Recai Pak, Orhan Can, Ahmet Deveci. Üst Kurul Delegeleri; Nevzat Kukara, Mürteza Okumus, Nusret Aslan, Cihan Nayir”
Kaynak: İHA