Kusadasi'nda Cihan Yildiz Firtinasi Esti

Duygu yüklü sarkilariyla hayranlarinin gönlüne taht kuran sanatçi Cihan Yildiz, Kusadasi’nda sahne aldi.

Kusadasi'nda Cihan Yildiz Firtinasi Esti


Anadolu Rock müzigine farkli bir boyut kazandiran ve duygu yüklü sarkilariyla sevenlerinin gönlünde taht kuran sanatçi Cihan Yildiz, Kusadasi’nda sahneye çikti. Essiz sesi ve orkestrasiyla büyük begeni toplayan Yildiz, sevenleri tarafindan dakikalarca alkislandi.

Yaklasik 3 saat sahnede kalan sanatçi gece boyunca konuklarina unutulmaz bir müzik gecesi yasatti.

Pandimi süresinde çok zorlandiklarini belirten Yildiz, “Kusadasi’ni çok sevdim ve buradaki insanlarda beni çok sevdi. Kusadasi’nda dostlarim var. Dostlarimiz gelip biz dinliyorlar. Pandemiden müzisyen olarak çok etkilendik. Müzisyenler ve sanatçilar evlerinde oturdular. Uzun zaman sonra Kusadasi’nda sahne almaktan çok mutluyum” dedi.



Mekan Sahibi Ibrahim Eren ise, “Aramizda bir misafir daha var yine burani ilk basinda 2017 yilinin Subat ayinda açilmasi sürecinde Cihan Yildiz ve Ege ile birlikte açilisinda bulunan degerli bir müzisyen Volkan Senlendirici kardesimizde bu gece yine burada, ara arada bir program yaptik, Hüsnü Senlendirici ile bir program yaptik, yine vardi ama hemen hemen Cihan Yildiz ile yapilan bütün programlarda orkestra sefi idi, ayni zamanda burada bir dinamikleri var gelip gidiyor” dedi.

Kaynak: İHA