Bir Haftadir Serumla Beslenen 6 Aylik 'Mimti' Yardim Bekliyor

Midesinde bulunan kitle yüzünden 6 gündür yemek yiyemeyen 6 aylik ‘Mimti’ isimli kedi yardim bekliyor.

Bir Haftadir Serumla Beslenen 6 Aylik 'Mimti' Yardim Bekliyor
Ankara’nin Mamak ilçesinde yasayan Derya Ülger, kisa bir süre önce sokakta gördügü siddet nedeniyle travma geçiren ve bir gözünü kaybeden ‘Mimti’ isimli 6 aylik kediyi sahiplendi. Mimti’nin her türlü ihtiyacini karsilayan Ülgen, zor durumda olan Mimti için yardim bekliyor. Mimti’yi veterinere götürdügünde karninda kitle oldugunu ve bu kitlenin ameliyat ile alinmasi gerektigini ögrenen Ülgen, maddi durumu ameliyati karsilamadigi için yetkililerden ve hayvan severlerden yardim bekliyor. 6 gündür hiçbir sekilde yemek yiyemeyen Mimti serumla besleniyor.

“Sokakta siddete maruz kalmis"

Mimti’yi veterinerde gördükten sonra sahiplendigini belirten Derya Ülger, “Kedimiz sokakta yasayan bir hayvanmis. Siddete maruz kalmis. Buna bagli olarak bir takim travmalara ugramis. Gözünde ciddi anlamda sikinti var. Su an tek gözü görmüyor. Kiriklari vardi onlar su anda düzeldi. Veterinerden sahiplendim ben. Kendi istegimle aldim o durumunu görünce. Çünkü veterinerdeki tedavisi bittikten sonra tekrar sokaga birakilacakti. Ben de sahiplendim. O günden beri benimle” diye konustu.



“Hepsinin gözünü para hirsi bürümüs”

Kedinin tedavisi için yardim bekledigini söyleyen Ülgen, “Midesinde bir sorun var. Midesi mi döndü, kitle mi var bunu bilemiyoruz. Bununla alakali bir endoskopi yapilmasi gerekiyor. Endoskopiyi yaptiracak maddi güce sahip degilim ben. Bununla alakali birçok yeri aradim ama hepsinin gözünü para hirsi bürümüs, bu canlar kimsenin umurunda bile degil. Yalvardim, ’bana senet imzalatin, telefonumu birakayim, kimligimi birakayim’ dedim. ’Annem emekli maasini aldiginda gelip verelim’ dedim, hiçbiri kabul etmedi. Telefonlar suratima kapatildi. Alti gündür hiçbir sey yemiyor. Sürekli halsiz, uyku halinde, hareket edemiyor. Bunun sebebi ise midesinde bulunan kitle” dedi.

Kaynak: İHA