Tirin Altinda Ölüm Kalim Savasi

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde tirin dorsesine çarpan otomobil, metrelerce sürüklendi. Yarisi, dorsenin altina giren otomobilde sürücüyü kurtarmak için itfaiye ekipleri zamanla yaristi.

Tirin Altinda Ölüm Kalim Savasi


Kaza, 22.30 siralarinda Kartepe ilçesi Esme Mahallesi mevkiinde meydana geldi. 06 EB 3646 plakali otomobil ile D-100 karayolu üzerinde Istanbul istikametine giden Eray S., önünde ilerleyen M.A. idaresindeki 53 AP 287 plakali tira arkadan çarpti. Tir sürücüsü bir süre ilerledikten sonra, diger sürücülerin uyarmasi ile hemen durdu. Yarisi dorsenin altinda kalan otomobilin sürücüsü, bulundugu yerde sikisti. Kaza yerine saglik, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sikisan sürücü Eray S.’yi kurtarmak için adeta zamanla yaristi. Polis ve jandarma ekipleri ise D-100 karayolu Istanbul istikametini trafige kapatti. Dorsenin altinda adeta ölüm kalim savasi veren sürücü, itfaiye ekiplerinin çalismanin ardindan sikistigi yerden kurtarilarak, saglik ekipleri tarafindan hastaneye kaldirildi.

Diger sürücüler ile kurtarma çalismasini merakli gözlerle izledi. Eray S.’nin durumunun agir oldugu ögrenildi. Kazayla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA