Gençlik Ve Spor Bakani Kasapoglu, Manisa'da Spor Bilimleri Fakültesini Açti Açiklamasi

'Cumhur Ittifaki ile tüm tuzaklari yine birlikte bozacagiz. Insallah hem 2023'ü hem de sonrasindaki hedefleri birlikte gerçeklestirecegiz'

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, "Cumhur Ittifaki ile tüm tuzaklari yine birlikte bozacagiz. Insallah hem 2023'ü hem de sonrasindaki hedefleri birlikte gerçeklestirecegiz." dedi.

Manisa'da temaslarda bulunan Kasapoglu, ilk olarak Vali Yasar Karadeniz'i ziyaret etti. Daha sonra MHP Manisa Il Baskanligina geçen Kasapoglu, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün ile de makaminda bir araya geldi.

Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, Bakan Kasapoglu'na yapilan çalismalarla ilgili sunum yapti.

AK Parti Manisa Il Baskanligini da ziyaret eden Kasapoglu, burada yaptigi konusmada, Türkiye'yi, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan önderliginde çok farkli noktalardan ileriye tasidiklarini belirtti.

2002'den bugüne kadar birtakim engellemelerle karsilastiklarini anlatan Kasapoglu, söyle konustu:

"Farkli tuzaklarla, sabotajlarla karsi karsiya kaldik ama milletimizden, teskilatimizdan aldigimiz güçle her birini birer birer bertaraf ettik. Önümüzde yeni bir hedefimiz var. Vizyonlarimiz genis ve bu hedeflerimizi birer birer sizlerle gerçeklestirecegiz. Bizim farkimiz su; AK Parti olarak hedefleri bir yandan gerçeklestirirken bir yandan da yeni hedefler belirleyecegiz. Çünkü hiçbir sey duragan degil. Tüm dünyada degisen, gelisen, dinamik bir süreci yasiyoruz. Cumhur Ittifaki ile tüm tuzaklari yine birlikte bozacagiz. Insallah hem 2023'ü hem de sonrasindaki hedefleri birlikte gerçeklestirecegiz. Hiçbir sekilde oyuna gelmeden fitneye, dedikoduya, bozgunculara kanmadan istikamet üzerine yürümemiz gerekiyor. Bunu birlikte basaracagiz."

- Spor bilimleri fakültesi açildi

Kasapoglu, sonrasinda Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi açilisina katildi.

Açilis kurdelesini kesen Kasapoglu, "Üniversiteler bir ülkenin en önemli dinamiklerinden bir tanesi. Üniversitelerin bu çerçevede üretken olmasi, bu baglamda gayretleri ülkelerin gelecekleri açisindan çok büyük öneme haiz." ifadelerini kullandi.

Üniversiteleri en önemli paydaslardan biri olarak gördüklerini vurgulayan Kasapoglu, bu dogrultuda yapilan çalismalarin kendilerini de heyecanlandirdigini anlatti.

Manisa'da açilisini yaptiklari kurumun ülkenin en köklü spor bilimleri fakültelerinden biri olduguna isaret eden Kasapoglu, "Ilk 3'ünden birisi. Bu modern tesisler hem spor hem akademik camiamiza hem de ülkemizin spor yarinlarina çok ciddi katkilari olacak bir çalisma. Emegi olan herkesi tebrik ediyorum." diye konustu.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç ise fakülte hakkinda bilgiler verdi.

Konusmalarin ardindan açilisi gerçeklestiren Kasapoglu ve protokol üyeleri, yeni binayi gezdi.

Kaynak: AA