TÜGVA, CHP Yunusemre Ilçe Baskani Yalçin Arcak Hakkinda Suç Duyurusunda Bulunacak

Türkiye Gençlik Vakfi (TÜGVA) Manisa Il Baskani Osman Güreser, CHP Yunusemre Ilçe Baskani Yalçin Arcak'in vakiflarina yönelik sözlerini yargiya tasiyacaklarini söyledi.



TÜGVA Manisa Il Temsilciligi ve Milli Irade Platformu, Fatih Parki'nda ortak düzenledikleri basin açiklamasiyla, Arcak'in TÜGVA’ya yönelik açiklamalarina tepki gösterdi.

TÜGVA Manisa Il Baskani Osman Güreser, Arcak'in açiklamalarinin iftira ve yalanlarla dolu oldugunu savundu.

Hedefin sadece TÜGVA olmadigini vurgulayan Güreser, söyle konustu:

"Asil hedefleri vatan ve millet için çalisan tüm teskilat ve STK’lardir. CHP Yunusemre Ilçe Baskani Yalçin Arcak, vakfimizla ilgili iftiralarda bulundu. Gençlerimizin egitim, spor, kültür ve sanatta gelisimi için çalisan vakfimiza iftiralarla niteleme hadsizliginde bulunan CHP ilçe baskaninin bu iftirasinin en agir sekilde cezalandirilmasi için her türlü hukuki girisimde bulunacagiz. Mahkemede hesaplasacagiz. Adalet önünde algilar degil adalet kazanacaktir."

Milli Irade Platformu Baskani Recep Özgüvenç de CHP'li Arcak'in, "TÜGVA gibi milli ve manevi degerleri gelistirmek, yasatmak için mücadele eden bir STK"yi, FETÖ'ye benzetmesinin vicdansizlik oldugunu belirtti.

Özgüvenç, "Bu durum, sadece dikkatleri baska tarafa çekerek kendi çirkinliklerini örtme çabasindan baska bir sey degildir. Bizler Milli Irade Platformunu olusturan STK'lar olarak bu tutumu necip milletimizin takdirine havale ediyor ve bu iftiralarin yargi önünde karsiliksiz kalmayacagina inandigimizi ifade etmek istiyoruz." diye konustu.

Kaynak: AA