En Iyi Erkek Oyuncu Ödülünün Sahibi Tarhan Karagöz Açiklamasi 'Ödül Aldigim Için Çok Gurur Duydum'

58. Antalya Altin Portakal Film Festivali’nde en iyi erkek oyuncu ödülünü alan Tarhan Karagöz, “Ödül aldigim için çok gurur duydum. Çok heyecanliydim. Jüri üyelerine ve festival ekibine çok tesekkür ederim. Ödül almayi beklemiyordum” dedi.

En Iyi Erkek Oyuncu Ödülünün Sahibi Tarhan Karagöz Açiklamasi 'Ödül Aldigim Için Çok Gurur Duydum'
Kültür ve Turizm Bakanliginin katkilariyla Antalya Büyüksehir Belediyesinin ev sahipliginde bu yil 58.’si düzenlenen festivalin kapanis ve ödül töreni, yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri çerçevesinde 10 bin kisilik spor salonunda yapildi.

Gecede Ulusal Uzun Metraj Film Yarismasi’nda "En Iyi Film" Ferit Karahan’in yönettigi "Okul Tirasi" oldu. "En Iyi Kadin Oyuncu" ödülü, "Zuhal" filmindeki rolüyle Nihal Yalçin, "En Iyi Erkek Oyuncu" ödülü ise "Kafes" filmindeki rolüyle Tarhan Karagöz’ün oldu.

Tören sonrasina açiklama yapan Tarhan Karagöz, “Ödül aldigim için çok gurur duydum. Çok heyecanliydim. Jüri üyelerine ve festival ekibine çok tesekkür ederim. Ödül almayi beklemiyordum” dedi.

Nihal Yalçin ise, “Çok mutlu oldum. Yaptigin bir isin ödüllendiriliyor olmasi çok güzel bir sey” sözlerine yer verdi. En iyi film Okul Tirasi’nin yönetmeni Ferit Karahan ise, “Hepimiz jüriye çok güvendik. Ekip olarak çok güvendik” açiklamasina yer verdi.

(Ertugrul Gün - Akif Yilmaz/IHA)
Kaynak: İHA