Dogu Perinçek Açiklamasi 'Türkiye Büyük Çözümlerin Esiginde'

Adana’nin Kozan ilçesinde gerçeklestirilen Üretim Devrimi Kurultayi’na katilan Vatan Partisi Genel Baskani Dogu Perinçek, "Türkiye büyük çözümlerin esiginde. Üretici kambur degil üretici bas taci derseniz Türkiye’nin ekonomi politikalari üreticinin hizmetine girer" dedi.

Dogu Perinçek Açiklamasi 'Türkiye Büyük Çözümlerin Esiginde'
Dogu Perinçek, partisinin düzenledigi Üretim Devrimi Kurultayi’na katilmak üzere geldigi Adana’da çiftçiler, aricilar, madenciler ve firincilarla bir araya gelerek sorunlarini dinledi. Vatan Partisi Genel Baskani Dogu Perinçek, üreticilerin sorunlarinin ne kadar büyük olursa çözümünün de o kadar büyük olacagini kaydetti.

Perinçek, “Türkiye büyük çözümlerin esiginde. Üretici kambur degil üretici bas taci derseniz Türkiye’nin ekonomi politikalari üreticinin hizmetine girer” diye konustu.

Kozan Belediye Sinemasi’nda gerçeklesen kurultaya, Vatan Partisi Adana Il Baskani Server Aslan, Kozan Ilçe Baskani Babür Ünüvar, yönetim kurulu üyeleri ve üreticiler katildi.

Perinçek, kurultayin ardindan kitaplarini imzalayarak üreticilere hediye etti. Kozan Belediyesi yöresel ürünler standini gezerek ilçede üretilen ürünleri inceleyen Perinçek ardindan kurultaylarina devam etmek üzere ilçeden ayrildi.
Kaynak: İHA