Bakan Kurum'dan TBMM'de Kabul Edilen Paris Iklim Anlasmasi'na Iliskin Açiklama Açiklamasi

'Iklim degisikligiyle mücadelemize büyük güç katan ve 2053 net sifir vizyonumuzun temelini olusturan bu adimin hayirlara vesile olmasini diliyorum. Süreçte ter döken tüm arkadaslarim ile Gazi Meclisimizin degerli milletvekillerine sükranlarimi sunuyorum'

Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum, Paris Iklim Anlasmasi'nin Onaylanmasinin Uygun Bulunduguna Dair Kanun Teklifi'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulunda oy birligiyle kabul edilmesinin hayirlara vesile olmasini diledi.

Bakan Kurum, sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in önderliginde baslatilan yesil kalkinma hamlesinde milat olacak bir adimi daha attiklarini belirterek sunlari kaydetti:

"Paris Iklim Anlasmasi'nin Onaylanmasinin Uygun Bulunduguna Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda oy birligi ile kabul edildi. Iklim degisikligi ile mücadelemize büyük güç katan ve 2053 net sifir vizyonumuzun temelini olusturan bu adimin hayirlara vesile olmasini diliyorum. Süreçte ter döken tüm arkadaslarim ile Gazi Meclisimizin degerli milletvekillerine sükranlarimi sunuyorum. Hayirli ugurlu olsun."
Kaynak: AA