Nisantasi'nda Kadin Trafik Polisinden Hayat Kurtaran Müdahale

Nisantasi’nda gögsünden biçaklanarak can havliyle kosan genç, trafik polislerinden yardim isteyerek oldugu yere oturdu. Kadin trafik polisi, ilk önce tisörtüyle tampon yaptigi genci ardindan da ekip araci ile hastaneye götürdü. Kahraman polisin yaptigi müdahale kameralara yansirken, polisin bu hareketiyle gencin hayatinin kurtuldugu ögrenildi.

Nisantasi'nda Kadin Trafik Polisinden Hayat Kurtaran Müdahale
Sisli Nisantasi Vali Konagi Caddesi üzerinde yasanan olayda Atakan Sönmez (20), trafikte yasanan kavgada N.T. ve Ü.T. isimli sahislar tarafindan gögsünden biçaklandi. Can havliyle kosarak kaçan genç, trafik ekibini görünce yanlarina gidip yardim istedi. Araç içerisindeki polisler gencin ilk olarak ne istedigini anlamayarak araçtan asagiya indi. Bu sirada Trafik Denetleme Sube Müdürlügü’nde görev yapan kadin trafik polis memuru Sema Küçüksimsek, gencin gögsünden biçaklandigini anlayarak yere oturmasini isteyip müdahale etmeye çalisti. Küçüksimsek, gencin tisörtüyle kanayan bölgeye tampon yapip hayatta kalmasini saglarken, diger polis 112’yi arayarak ambulans istedi. Çevredeki vatandaslar ise polislerin çevresine toplanarak, cadde üzerinde yogunluga neden oldu. Küçüksimsek, uzun süre tampon yapmaya devam ederken, ambulans trafik yogunlugundan olay yerine ulasmakta zorlandi. Ambulansin olay yerine ulasamamasi üzerine kadin trafik polisi Sema Küçüksimsek ve ekip arkadasi yarali genci ekip aracina alarak Nisantasi’ndaki özel bir hastaneye götürdü. Burada ilk müdahalesi yapilan genç, polislerin saniyelik olarak verdikleri kararla hayata tutundu. Doktorlarin bayginlik geçiren gencin kisa bir süre daha hastaneye getirilmemis olmasi halinde hayatini kaybedecegini söyledigi ögrenildi.

Kahraman polislerin müdahale ani kamerada

Sisli’de yasanan trafik polislerinin gögsünden biçaklanan genci hayatta tutmaya çalistigi anlar ise güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde gencin kosarak polislerin yanina gelip yardim istedigi ve sonrasinda polislerin ilk olarak müdahale ettigi, daha sonra ise genci araca alarak olay yerinden ayrildiklari görülüyor.
Kaynak: İHA