Genç Kiz Uyusturucu Yüzünden Tartistigi Arkadasini Kolundan Biçakladi

Antalya’da uyusturucu madde paylasimi yüzünden iki genç arasinda çikan tartismada genç kiz arkadasini kolundan biçakladi.

Genç Kiz Uyusturucu Yüzünden Tartistigi Arkadasini Kolundan Biçakladi
Olay, sabah saatlerinde Muratpasa ilçesi Yesildere Mahallesi Asik Veysel Caddesi üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre Zeliha Ö. (20) ile arkadasi Mert O. (23) arasinda uyusturucu madde paylasimi yüzünden tartisma yasandi. Zeliha Ö., öfkelenerek elindeki biçakla arkadasi Mert O’yu biçakladi. Mert O.’nun yasadigi aciyla bagirmaya baslamasi üzerine çevredeki vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri Mert O.’yu ilk müdahalesini yaptiktan sonra hastaneye kaldirirken, Zeliha Ö. ise polis ekiplerince ifadesi alinmak üzere emniyete götürüldü.

"Kadina da, erkege de siddete hayir"

Olayin ardindan biçaklanan arkadasinin yardimina gelen Gizem Kaya, “Tanimiyorum ama biz de yakistiramadik bayana, biçaklanan sahis arkadasimiz. Aralarinda sözlü bir tartisma geçmis, herhalde uyusturucu muhabbeti diye düsünüyorum. Biz de anlayamadik, sasirdik ve kendisine yakistiramadik. Kadina da, erkege de siddete hayir” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA