Sosyal Mesafeye Dikkat Çekmek Için 'Yaka Kartli' Önlem Almisti Açiklamasi Virüse Yenik Düstü

Kirikkale’de sosyal mesafeye dikkat çekmek için yakasina taktigi "tokalasmak, sarilmak, öpüsmek yasaktir" yazili kartla dolasarak vatandaslari tek tek uyaran Yurdalan Eroglu, yakalandigi korona virüs sebebi ile yasamini yitirdi.

Sosyal Mesafeye Dikkat Çekmek Için 'Yaka Kartli' Önlem Almisti Açiklamasi Virüse Yenik Düstü
Kirikkale Lokantacilar ve Pastacilar Odasi Baskani Yurdalan Eroglu, korona virüsü (Covid-19) pandemisinin ilk basladigi gün, sosyal mesafeye dikkat çekmek için yakasina taktigi, "tokalasmak, sarilmak, öpüsmek yasaktir" yazili kartla vatandaslari tek tek uyarmisti. Bir süre önce Eroglu, aldigi tedbirlerle farkindalik olusturmaya çalistigi korona virüse yakalandi. Durumunun agirlasmasi üzerine 65 yasindaki Yurdalan Erdoglu, Kirikkale Yüksek Ihtisas Hastanesi’ne kaldirildi.

Hastanede bir süre yogun bakimda tedavi gören Eroglu, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Eroglu’nun cenazesi, dün Nur Camii’nde kilinan cenaze namazinin ardindan topraga verildi.

Cenaze törenine, Vali Bülent Tekbiyikoglu, Belediye Baskani Mehmet Saygili, AK Parti Milletvekili Ramazan Can, siyasi parti ve sivil toplum kurulusu temsilcileri ve çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA