Minikler Palyaçolar Esliginde Oynadiklari Oyunlarla Doyasiya Eglendi

Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanligi Gençlik Merkezleri Projeleri içerisinde yer alan "Merkezim Her Yerde" projesi kapsaminda Bilecik’in Yenipazar ilçesinde etkinlik düzenlendi.

Minikler Palyaçolar Esliginde Oynadiklari Oyunlarla Doyasiya Eglendi
Yenipazar Kaymakami Muhammed Rasit Kurt ve Gençlik ve Spor Il Müdürü Yasin Özdemir’in katilimiyla proje kapsaminda minikler çesitli etkinlikler dolasiya vakit geçirdi. Palyaçolar esliginde çesitli sokak oyunlari, yüz boyama, matrak, dart ve çuval yarisi gibi etkinlikler yapan miniklerin sevinçleri görülmeye degerdi.

Yapilan proje hakkinda bilgi veren Gençlik ve Spor Il Müdürü Yasin Özdemir, "Gençlik Merkezi olarak tüm gençlerimize ulasmaya çalismaktayiz. Bu çalismalarda hedef kitlemiz sadece Gençlik Merkezimiz civarindaki gençler degil. Gençlik Merkezi olarak bize en uzak, en ücra kösede yasayan, çalismalarimiz hakkinda dahi bilgi sahibi olmayan gençlerimizi de faaliyetlerimize dahil etmektir. Bu amaç dogrultusunda ayda en az iki kere olmak üzere bize uzak köylerdeki gençlerimizi merkezimize getirerek onlari yapilan çalismalar içerisine dahil etmektir” dedi.

Kaynak: İHA