Bilecik'te Cumhuriyet Coskusu Fener Alayi Ve Feridun Düzagaç Konseri Ile Taçlandi

Bilecik’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami etkinlikleri kapsaminda düzenlenen fener alayinda Bilecikliler tek yürek oldu. Ardindan sahne alan Feridun Düzagaç, Bileciklilere coskulu bir aksam yasatti.

Bilecik'te Cumhuriyet Coskusu Fener Alayi Ve Feridun Düzagaç Konseri Ile Taçlandi


Cumhuriyet Meydaninda bir araya gelen binlerce kisinin katilimiyla düzenlenen fener alayi sonrasinda gerçeklestirilen konserde sanatçi Feridun Düzagaç sevilen eserlerini seslendirdi. Cumhuriyet Meydanindaki konsere Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Yasar Tüzün, esi Aysel Tüzün, Belediye Baskani Semih Sahin ve esi Serpil Sahin de katilarak, vatandaslarin coskusunu paylasti. Önemli bir günde Bileciklilerle bulustugu için duydugu sevinci ifade eden sanatçi, Belediye Baskani Semih Sahin’e tesekkür etti.

‘’Gençleri coskulu ve heyecanli görmek beni çok mutlu ediyor’’

Konserde konusan Belediye Baskani Semih Sahin, gençlerin coskusu ve heyecani karsisinda mutlu oldugunu belirterek, sunlari söyledi:

‘’Öncelikle herkesin Cumhuriyet Bayramini kutluyorum. Burada binlerce gencin heyecani ve coskusunu görmek beni çok mutlu ediyor. Çok özel bir günde bir aradayiz. 29 Ekim, bizim için en güzel bayramlardan biri. Çünkü tek kisilik yönetimden, padisahlik yönetiminden Cumhuriyet yönetimine geçtigimiz bir tarih. Tek kisilik yönetimler, hiçbir ulusa mutluluk getirmemistir. Mutlulugu getirecek tek yönetim sekli cumhuriyettir.”

“Dogum gününüz kutlu olsun gençler”

Daha sonra konusan Milletvekili Yasar Tüzün ise; Cumhuriyet’in, Türkiye’nin dogum günü oldugunu belirterek, "Bu güzel Cumhuriyet bayrami, ülkemizin dogum günüdür. Dogum gününüz kutlu olsun gençler. Bu Cumhuriyeti bizlere emanet eden basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaslari ile bu devrimi gerçeklestiren tüm sehit ve gazilerimizi; rahmet, minnet ve saygiyla aniyoruz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA