Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakani Yanik, AK Parti Teskilat Akademisi Dersi'ne Katildi Açiklamasi

'Milletimize hizmet etmeye, Türkiye'mizin 81 ilinin her kösesine hizmetlerimizi götürmeye çalisiyoruz'.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Derya Yanik, Türkiye'nin her bir kösesine hizmet götürmeye çalistiklarini söyledi.

Bakan Yanik, Sehitkamil Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Teskilat Akademisi Dersi'nden sonra gazetecilere yaptigi açiklamada, Gaziantep’te olmaktan memnuniyet duydugunu dile getirdi.

Gaziantep'in gazilik unvanini hak eden bir sehir oldugunu belirten Yanik, "Gaziligin ruhuna yakisir biçimde bugün de Türkiye'miz içerisinde hem siyasette hem sosyal hayatta hem Türkiye ekonomisine katkilariyla öneminden hiçbir sey kaybetmeyen bir ilimiz. Gaziantep modeli, gazilik ruhunu da içinde tasiyan, oradan ilham alarak, birligin, beraberligin, beraber hareket etmenin, memleketin ortak faydasina çalismanin, milletin menfaati gerektirdiginde bütün diger farkliliklari bir kenara birakmak iradesi, düsüncesi bugün ülkemizin her noktasinda belki modellememiz, yaymamiz gereken bir anlayis." diye konustu.

Türkiye'nin her yerinde ayri bir güzellik oldugunu ifade eden Yanik, sunlari söyledi:

"Çok kiymetli tarihi, kültürel güzelliklerimiz var. Bunlarin her birine sahip çikmak, her birinin kiymetini, gerek kendimize gerek dünyaya anlatmak hepimizin boynunun borcu. Bakanligimizin görev ve sorumluluklari anlaminda milletimize hizmet etmeye, Türkiye'mizin 81 ilinin taminin her bir kösesine hizmetlerimizi götürmeye çalisiyoruz. Bundan sonra da hep birlikte elbirligiyle bütün kurum ve kuruluslarimiz, sivil toplum, kurumlar, hepsiyle bu hizmetleri insallah sürdürecegiz."

Bakan Yanik, Sahinbey Belediyesi ile yaptiklari ve bugün kurasini gerçeklestirip teslim ettikleri 100 yetim konutunun da ailelere hayirli olmasini temenni etti.

Yanik'a Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, AK Parti Gaziantep Il Baskani Eyüp Özkeçeci ile partililer de eslik etti.
Kaynak: AA