Adiyaman'in Tüm Renkleri Cumhuriyet Resepsiyonunda Bulustu

Cumhuriyet’in kurulusunun 98. yildönümü dolayisiyla Adiyaman Valisi Mahmut Çuhadar ve esi Serinay Çuhadar’in ev sahipliginde Cumhuriyet resepsiyonu verildi.

Adiyaman'in Tüm Renkleri Cumhuriyet Resepsiyonunda Bulustu
Türkiye Petrolleri Sosyal Tesislerinde gerçeklestirilen resepsiyona halkin her kesiminden genis bir katilim oldu. Müzik dinletisinin yapildigi resepsiyonda konuklara çesitli ikramlarda bulunuldu.

Vali Mahmut Çuhadar, esi Serinay Çuhadar’la birlikte konuklarini kapida karsilayarak, tek tek tokalasip, bir süre sohbet etti. Davetliler ile yakindan ilgilenen Vali Mahmut Çuhadar, misafirleriyle sohbet ederek bayramini kutladi, birlikte fotograf çektirdi.

Vali Mahmut Çuhadar ve esi Serinay Çuhadar, resepsiyona katilan sehit ailelerine de yakin ilgi gösterdi. Cumhuriyetin kurulusunun 98. yil dönümü dolayisiyla hazirlanan pasta kesilerek katilimcilara ikram edildi.

Cumhuriyetin 98.yildönümü dolayisiyla düzenledikleri resepsiyona katilan herkese tesekkür eden Vali Mahmut Çuhadar, “Cumhuriyet sadece bir yönetim sekli degildir. Cumhuriyet büyük devletler kurmus bir milletin ilk çagdaslasma sürecidir. Cumhuriyet, Atatürk’ün deyimiyle muasir medeniyetler seviyesine çikabilmektir. Bizler, bu hedefe ulasmanin, sadece iyi egitilmis bir nesille mümkün olacagini gayet iyi biliyoruz. Bugün bayragimizin 83 milyon yildizi var. 98 yildir sabirla, emekle, azimle insanimizi, ülkemizi, Adiyaman’imizi yüceltmek için mesai kavrami gözetmeden var gücümüzle çalisiyoruz, çalismaya devam edecegiz. Çünkü bizim Cumhuriyetimiz kardeslik üzerine kurulmustur. Bizim Cumhuriyetimiz, birlik ve beraberlik ruhu, dayanisma ruhu üzerine insa edilmistir. Bizim Cumhuriyetimiz, Cumhuru, yani halki, bütün renkleriyle, bütün farkliliklariyla, tüm zenginligiyle kucaklayan bir zihniyet üzerine bina edilmistir. Bu Cumhuriyet, birilerinin degil, belli zümrelerin degil, cumhurun, yani halkin, yani 83 milyonluk aziz milletimizin Cumhuriyetidir” dedi.

Kaynak: İHA