Ümraniye'de 3 Katli Binanin Çatisinda Yangin

Ümraniye’de 3 katli bir apartmanin çatisinda çikan ve kisa sürede tüm çatiyi saran yangin itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altina alindi.

Ümraniye'de 3 Katli Binanin Çatisinda Yangin
Edinilen bilgiye göre, Ümraniye Marmara Caddesi’nde 3 katli bir apartmanin çatisinda saat 16.30 siralarinda sobadan kaynaklanan yangin çikti. Alevler kisa sürede tüm çatiyi sardi. Durumu fark eden vatandaslar itfaiye ekiplerine haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine polis, saglik ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Itfaiye ekipleri yangini kisa sürede söndürürken, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldi. Yanginda herhangi bir yaralanma ve can kaybi olmadi. Yangin çikan apartmanin bulundugu cadde çift tarafli trafige kapatilirken çevredeki vatandaslar sokaga dökülerek yangini izledi.

"Yanginin bacadan çiktigi söyleniyor"

Yangin çikan bina sakinlerinden Umurhan Kurbetli, “En üst kattaki dairede soba kullaniyorlarmis, toplamda 9 daire var binada. 8 daire dogalgaz kullaniyor. Bir tek o daire soba kullaniyor. Bina bacasi temizlenmedigi için sobayi yaktiktan sonra yangin çikiyor. Bina bosaltildi, elektrikle ilgili bir sorun yok. Yanginin bacadan çiktigi söyleniyor. Herhangi bir yaralanan yok, hemen binayi bosalttik zaten itfaiye müdahale etti. Binada maddi hasar olustu yangin tamamen bittiginde kontrol edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA