Pamukkale Belediyesinden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramina Özel Fotograf Sergisi

Pamukkale Belediyesi, Cumhuriyet’in ilaninin 98. Yil dönümünde “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu fotograf sergisi açti. Onlarca fotografin yer aldigi açik hava sergisini gezen vatandaslar Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki’ye tesekkür ettiler.

Pamukkale Belediyesinden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramina Özel Fotograf Sergisi


Cumhuriyetimizin ilaninin 98. Yilinda 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami tüm yurtta oldugu gibi Pamukkale’de de coskuyla kutlaniyor. Pamukkale Belediyesi, bu bayrami özel kilan etkinlikler organize etti. Bunlardan biri de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün fotograflarinin yer aldigi sergi oldu. Ilçenin en islek caddelerinden biri olan Çamlik Caddesi üzerinde açilan sergide Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün birbirinden güzel fotograflari yer aliyor. Vatandaslarin büyük ilgisini çeken “Atatürk ve Cumhuriyet” fotograf sergisi 29 Ekim 2021 Cuma ve 30 Ekim 2021 Cumartesi günleri açik kalacak.

Cumhuriyeti hissettik

Pamukkale Belediyesinin “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu açik hava fotograf sergisini gezen vatandaslar memnuniyetlerini dile getirdi. 1 yildir Denizli’de yasadigini ifade eden Aysen Beyde, “Buraya Izmir’den geldim. Burada Atatürk konulu fotograf sergisini görmek beni çok mutlu etti. Bu sergiyi oglumla gezerken Cumhuriyet’i daha çok hissettik. Bu güzel sergi için Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki’ye tesekkür ederim” dedi.

Nese Özcan, “Çok güzel düsünülmüs bir sergi olmus. Pamukkale Belediyesinin bu ince düsüncesi için kutluyorum. Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki’ye tesekkür ederim” derken, Ali Sahin ise “29 Ekim Cumhuriyetimizin ilaninin yil dönümü. Bu güzel günde ailecek Pamukkale Belediyesinin açtigi Atatürk sergisini dolastik. Güzel bir sergi olmus, basta Baskan Avni Örki olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ederim” diye konustu.



29 Ekim coskusunu yasiyoruz

Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’nin coskusunu yasadiklarini ifade ederek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari bundan 98 yil önce bugün Cumhuriyet’i ilan etti. Bizler o gün yanan bagimsizlik atesini sonsuza dek tasiyacagiz. Bagimsiz Türk Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün fotograflarinin yer aldigi açik hava sergisini kiymetli halkimiza sunmak istedik. Bu sergimizde Atatürk’ün birbirinden güzel fotograflari yer aliyor. 30 Ekim Cumartesi günü de açik olacak sergimizi gezmeye tüm halkimizi davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA