Osmaniye'de Uyusturucu Operasyonuna 7 Tutuklama

Osmaniye’de ’torbaci’ diye tabir edilen sokak saticilarina yönelik özel harekât destekli düzenlenen operasyonda gözaltina alinan 18 sahistan 7’si tutuklandi.

Osmaniye'de Uyusturucu Operasyonuna 7 Tutuklama
Osmaniye Il Emniyet Müdürlügüne bagli Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ve Istihbarat Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan ’torbaci’ diye tabir edilen sokak saticilari ile uyusturucu madde kullanan sahislara yönelik operasyon düzenlendi.

Özel Harekat Sube Müdürlügü ekiplerinin de destek verdigi operasyonda M.D., M.M.S., F.S., D.M.E., T.D., A.P., M.A., Y.B., S.S., H.G., M.T., M.Y., A.D., K.S., H.K., A.K., S.D.A. ve H.O.K isimli sahislar gözaltina alindi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan “uyusturucu veya uyarici madde imal ve ticareti” ile “uyusturucu veya uyarici madde kullanma” suçlarindan adliyeye sevk edilen sahislardan M.D., M.M.S., F.S., D.M.E., T.D., A.P. ve M.A. tutuklanirken diger süpheliler ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Süphelilerin adreslerinde yapilan aramalarda ise 25 gram metamfetamin, 12 gram eroin, 116 adet sentetik ecza hapi, 0,71 gram kokain, 5 gram esrar ile 1 adet pompali tüfek ele geçirilmisti.
Kaynak: İHA