Meksika'da Freni Patlayan Beton Mikseri Kirmizi Isikta Bekleyen Araçlari Biçti Açiklamasi 1 Ölü, 5 Yarali

Meksika’nin San Luis Potosi kentinde freni patlayan bir beton mikseri, kirmizi isikta bekleyen araçlari biçti. Meydana gelen kazada 1 kisi hayatini kaybederken, 5 kisi ise yaralandi.

Meksika'da Freni Patlayan Beton Mikseri Kirmizi Isikta Bekleyen Araçlari Biçti Açiklamasi 1 Ölü, 5 Yarali


Meksika’nin San Luis Potosi eyaletinin baskenti San Luis Potosi’de freni patlayan bir beton mikseri, kirmizi isikta bekleyen araçlari biçti. San Luis Potosi eyalet polisi tarafindan meydana gelen kazaya iliskin yapilan açiklamada, beton mikserinin freni patladiktan sonra kontrolden çikarak önce üst geçidin sütunlarina çarptigi, sonrasinda ise karsi seride geçerek kirmizi isikta bekleyen araçlara çarparak birçok binek araca zarar verdigi kaydedildi. Polis, yasanan olayda 1 kisinin hayatini kaybettigini ve kamyon soförü ile birlikte toplam 5 kisinin yaralandigi bildirdi. San Luis Potosi eyaleti Kamu Güvenlik Bakanligi tarafindan yapilan açiklamada, kaza sonrasi acil saglik personelinin derhal olay yerine gelerek yaralilara ilk müdahaleyi yaptigi, eyalet polisinin de saglik görevlilerine yardimci oldugu ve çevrede güvenligi sagladigi ifade edildi. San Luis Potosi Eyaleti Valisi Ricardo Gallardo ise yaptigi açiklamada, üzücü kaza sonrasi hayatini kaybeden vatandasin ailesine bassagligi dilerken, yaralilar için gereken tedavinin yapilacagini belirtti.



Ayrica San Luis Potosi kentinde meydana gelen korkutucu kaza ani yol üzerinde yer alan polis kamerasi tarafindan anbean kaydedilirken, görüntülerde hizla gelen beton mikserinin üst geçidin sütunlarina çarpmasinin ardindan kirmizi isikta bekleyen araçlari biçmesi dikkat çekti. Görgü taniklari ise, yolun kenarinda yemek yiyen bazi vatandaslarin da kazadan etkilendigini ifade etti.

Kaynak: İHA