Kuyumcu Katilinin Cinayet Sonrasi Sokaktaki Sogukkanli Tavirlari Kamerada

Antalya’da girdigi kuyumcuda kuyumcu çalisanini silahla vurup öldürdükten sonra 2 kilogram altini da alan katil zanlisinin olay yerinden ayrildigi görüntüler ortaya çikti. Basinda kar maskesi ve elinde altin dolu çantayla sokak ortasinda sakin bir sekilde yürüsen zanli güvenlik kameralarina takildi.

Kuyumcu Katilinin Cinayet Sonrasi Sokaktaki Sogukkanli Tavirlari Kamerada
Olay, sabah 08.30 siralarinda Kepez ilçesi 15 Temmuz Caddesi üzerindeki bir kuyumcuda yasandi. Edinilen bilgiye göre, kuyumcu çalisani Abuzer Atakan Gür’ün (49), isyerini açtiktan bir müddet sonra bir elinde spor çanta digerinde silah bulunan maskeli bir sahis geldi. Içeriye girdigi sirada silahini Gür’e dogrultan süpheli, birkaç kez ates ederek vurdu. Iddiaya göre ardindan yaklasik 2 kilogram altini alan zanli, ticari bir taksiyle olay yerinden kaçti. Ihbarin ardindan bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi yönlendirildi. Kuyumcuya gelen saglik ekipleri, Gür’ün hayatini kaybettigini tespit ederken, polis ekipleri kaçan süpheliyi yakalamak için arama çalismasi baslatti.

Olay ani güvenlik kamerasinda

Cinayete iliskin genis çapli sorusturma baslatilirken, olay ani isyerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Kar maskeli süphelinin isyerine girdigi sirada silahini dogrultup ates etmesi ve ardindan kuyumcu çalisanini yere düsmesi görüntülere yansidi.

Kaçisi da güvenlik kameralarina yansidi

Kimligi henüz tespit edilemeyen kar maskeli katil zanlisinin cinayet sonrasi kuyumcudan çikip yolda yürüdügü anlar da kemarala takildi. Cinayetten hemen sonra isyerini altin dolu çanta ile terk eden katil zanlisi, kuyumcuya yakin bir noktada basinda kar maskesi ve elinde para dolu çantayla sakin sakin yürüyüp uzaklasirken kamera tarafindan kaydedildi. Polisin güvenlik kameralarindan yola çikarak kimligi tespit etmeye çalistigi süphelinin aranmasi çalismalari devam ediyor,
Kaynak: İHA