Jandarmadan Cumhuriyet Kutlamalari Etkinligi

Malatya Il jandarma Komutanligina bagli jandarma ekipleri, Cumhuriyet Bayrami kutlamalari çerçevesinde Malatya Kadinlar Spor Kulübünde kadin sporcular ile bir araya geldi.

Jandarmadan Cumhuriyet Kutlamalari Etkinligi
Cumhuriyetin 98. Yili kutlanma programi kapsaminda, Türkiye ve Malatya genelinde çesitli etkinlikler düzenleniyor.

Bu etkinliklerden birisi de Malatya Il Jandarma Komutanligi Aile Içi Siddetle Mücadele ve Çocuk Kisim Amirligine bagli ekipler tarafindan gerçeklestirildi.

Malatya’da sosyal proje ve destekler bakimindan kendisinden sürekli söz ettiren Aile Içi Siddetle Mücadele ve Çocuk Kisim Amirligine bagli jandarma ekipleri, Cumhuriyetin 98. Yili kutlamalari kapsaminda Malatya Kadinlar Spor Kulübüne bagli sporcular ile bir araya geldi. Kadin Jandarma ekipleri sporcularla birlikte top sektirdi, isinma kosusuna katildi.

Renkli görüntülerin yasandigi etkinlikte jandarma ekipleri, Cumhuriyet kadinlarinin yanlarinda olduklarini hissettirdi. Jandarma ekipleri, üzerlerinde jandarma yazan tisörtleri genç sporculara hediye etti.

Sporcular da jandarmanin kendilerine gerçeklestirdikleri ziyaret ve yaptiklari bu etkinlikten dolayi tesekkürlerini ilettiler.
Kaynak: İHA