First Lady Jill Biden Ve Brigitte Macron Roma'da Bir Araya Geldi

ABD’li First Lady Jill Biden, Italya’nin baskenti Roma’da Fransa’nin First Lady’si Brigitte Macron ile yaptigi görüsmeyle ilgili “Iki arkadas bir arada, tipki kiz kardesler gibi” dedi.

First Lady Jill Biden Ve Brigitte Macron Roma'da Bir Araya Geldi


G20 ülkelerinin liderleri, korona virüs (Covid-19) salgini nedeniyle 2 yil aradan sonra ilk yüz yüze görüsmelerini gerçeklestirmek üzere Italya’nin baskenti Roma’da toplaniyor. G20 Zirvesi, Roma’da ABD Baskani Joe Biden ve Fransa Cumhurbaskani Emmanuel Macron’un yani sira liderlere ziyaretlerinde eslik eden First Lady’leri de bir araya getirdi. ABD’li First Lady Jill Biden ve Fransa’nin First Lady’si Brigitte Macron ile Roma’daki bir kafede görüsme gerçeklestirdi. Iki First Lady korumalari esliginde geldikleri kafenin önünde kameralara yakalanirken, birbirlerine olan benzerlikleri dikkat çekti. Her ikisi de sarisin olan Biden ve Macron’un giyim tarzlarinin da oldukça benzer oldugu görüldü.



Jill Biden görüsmenin güzel geçtigini belirterek, “Iki arkadas bir arada, tipki kiz kardesler gibi” dedi.

First Lady Biden, Italya’yi sevip sevmedigi sorusuna ise "Buraya defalarca geldik. Italya’yi seviyorum. Brigitte de Italya’yi seviyor. Demek istedigim, kim Italya’yi sevmez ki?” yanitini verdi.
Kaynak: İHA