Fatma Turgut Turgutlu'da Hayranlariyla Bulustu

Turgutlu Belediyesi tarafindan Cumhuriyet Bayrami’nin 98. yil dönümü dolayisiyla düzenlenen etkinliklerin ilk gününde Cumhuriyet coskusu Fatma Turgut konseriyle yasandi.

Fatma Turgut Turgutlu'da Hayranlariyla Bulustu
Turgutlu Belediyesinin iki gün boyunca Cumhuriyet coskusunu 7’den 70 herkese yasatacagi etkinliklerin ilk gününde ünlü sanatçi Fatma Turgut muhtesem bir konsere imza atti. 15 Temmuz Demokrasi Sehitleri Alani’nda gerçeklesen konserde Fatma Turgut en sevilen sarkilarini konsere gelen binlerce kisiye söyledi.

Alani hincahinç dolduran her yastan Turgutlulu gece boyunca sarkilara eslik etti ve eglence dolu anlar yasadi.

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, konser sirasinda Ege Orman Vakfi isbirligiyle 10 adet fidan bagisi ile Turgutluspor formasi basta olmak üzere Manisa’nin simgesi olan hediyeleri Fatma Turgut’a takdim etti. Baskan Çetin Akin konserde kisa bir konusma yaparak sunlari söyledi:

“Denizli’den gelen haberle içimize ne yazik ki yine ates düstü. Gencecik kizimiz vahsice katledildi. Her platformda verdigimiz mesajlarla kadina yönelik siddete karsi farkindaligi olusturmak için tüm gayreti gösteriyoruz. Bir kez daha kadina siddete hayir diyoruz.”

Baskan Çetin Akin konusmasinin sonunda ise alanda bir araya gelen binlerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’ni kutlayarak, “Sizler var oldukça Cumhuriyetimize kimse el uzatamaz. Bizler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet çocuklariyiz. Cumhuriyet Bayrami’mizin 98. yil dönümü kutlu olsun” dedi.



Fatma Turgut’tan Baskan Çetin Akin’a tesekkür

Fatma Turgut ise fidan bagisi hediyesinin kendisi için çok kiymetli oldugunu söyledi.

Konser sonunda Baskan Çetin Akin’a tesekkür eden Fatma Turgut, “Ne kadar sanlisiniz ki kadinlara, çevreye, dogaya deger veren; cumhuriyet degerlerimizi koruyan bir belediye baskaniniz var. Baskanimiz Çetin Akin’a tesekkür ederim. Cumhuriyet Bayramimiz kutlu olsun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA