En Yetenekli Yayincinin Hayalleri Gerçeklestirilecek

Red Bull, Türkiye’nin en yetenekli yeni yayincisini ariyor. Wing My Room projesinde seçilen yeni yayincinin hayalleri gerçeklesecek ve yayin odasi bastan asagi son teknoloji ekipmanlarla yenilenecek.

En Yetenekli Yayincinin Hayalleri Gerçeklestirilecek


Türkiye’de oyun denilince akla gelen ilk markalardan biri olan Red Bull, Pqueen ile birlikte Türkiye’nin yeni yayincisini ariyor. Marka, kanalini büyütmek isteyen yetenekli yayincilara önemli bir imkan sunuyor. Wing My Room projesi ile yeni yayincilar, kendilerini gelistirmek ve yepyeni bir yayinci odasina sahip olma sansini yakalayacak. Gelen basvurular üzerinden gerçeklestirilecek elemeler sonunda finale kalan üç isim, ünlü yayinci Pelin ‘Pqueen’ Baynazoglu’nun yayinina konuk olup kendini gösterme imkanini bulacak. Finalin ardindan birinci gelen yayincinin odasi ve ekipmani bastan asagiya yenilenecek. Tamami oyunla ilgili önemli içeriklere sahip YouTube kanali Red Bull GamerSZon ise bu degisim sürecini tüm detaylariyla yayinlayacak.

Verilen bilgiye göre, Monster Notebook partnerliginde gerçeklestirilen Wing My Room, kendine ve yaptigi yayinlara güvenen, oyun dünyasinin en yeni yeteneklerini 15 Kasim’a kadar bu önemli projenin parçasi olmaya davet ediyor. Projeye katilmak isteyen yayincilar, basinda kendilerini tanittiklari 1 saatlik bir yayinlarinin linkiyle RedBull.com/wingmyroom üzerinden Wing My Room’a basvurabilirler. Uzman jüri tarafindan basvurular arasindan seçilecek olan katilimcilardan 3 tanesi, Türkiye’nin yeni yayincisi olmak için finale kalacak.

Finale kalmayi basaran 3 katilimci, en iyi olmak için Twitch’te Pelin ‘Pqueen’ Baynazoglu ile canli yayina çikip, birinci olmaya çalisacak. Odasi yenilenecek yayinci ise 25 Kasim’da belli olacak.
Kaynak: İHA