Emekli Evinde Cumhuriyet Bayrami Coskusu

İçel Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi’na bagli olan emekli evleri üyeleri, düzenlenen ortak programda bir araya gelerek 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami coskusunu yasadi.

Emekli Evinde Cumhuriyet Bayrami Coskusu
İçel’den otobüslerle alinan Yenisehir Emekli Evi üyeleri, Tarsus’a götürüldü. Kentin tarihi alanlarini da gezen emekliler, Tarsus Emekli Evi üyelerinin de katilim gösterdigi programda dolu dolu bir gün geçirdi. Tarsus Kültür Park içerisinde yer alan emekli evi önünde dogal ortamda gerçeklesen etkinlikte önce tüm misafirlere yemek ikrami yapildi. Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi Sosyal Hizmetler Sube Müdürü Özlem Yasar, Büyüksehir Belediyesinin emekli evi üyelerine yönelik etkinliklerinin sürecegini ifade ederek, “Hepinizle burada olmak çok güzel. Sizlere Vahap Baskanimizin selamlarini iletiyorum. Büyüksehir Belediyemizin diger dairelerinin etkinlikleri de devam edecek. Hepinizi o etkinliklere de bekliyoruz” dedi.

Programda Büyüksehir Belediyesi Türk Sanat Müzigi Toplulugu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdigi sarkilar basta olmak üzere seslendirdigi birçok eserle emekli evi üyelerine keyifli dakikalar yasatti. Emekli evi üyeleri 10. Yil Marsi’ni hep bir agizdan coskuyla söyledi.

Ardindan emekli evi üyesi olan Imam Özel, Mecit Gür ve Mehmet Göknur siirler okudu.
Kaynak: İHA