Cumhur Ittifaki Toplantida Bir Araya Geldi

Cumhur Ittifaki, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün ev sahipliginde Manisa’da bir araya geldi. Manisa Milletvekilleri, Il Baskanlari ve Belediye Baskanlarinin yer aldigi toplantida birlik beraberlik mesajlari verilirken, Manisa’da gerçeklestirilecek projelerle ilgili de görüs alisverisinde bulunuldu.

Cumhur Ittifaki Toplantida Bir Araya Geldi
Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, Cumhur Ittifaki’nin Manisa’daki Milletvekilleri, Il Baskanlari ve Belediye Baskanlarini Tas Fabrika’da konuk etti. Toplantiya AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Ugur Aydemir, Ismail Bilen, Semra Kaplan Kivircik, Tamer Akkal, MHP MYK Üyesi Ali Uçak, AK Parti Il Baskani Salih Hizli, MHP Il Baskani Murat Öner, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçinkaya, MASKI Genel Müdür Yardimcisi Gökhan Çevik, Büyüksehir Belediye Meclisi MHP Grup Baskanvekili Mehmet Güzgülü, Ilçe Belediye Baskanlari, Belediye Baskan Yardimcilari ve Meclis Üyeleri katildi.

Birlik ve beraberlik mesajlarinin verildigi toplantida, Manisa’da gerçeklestirilecek projelerle ilgili de görüs alisverisinde bulunuldu.
Kaynak: İHA