Buldugu Altin Tugrayi Sahibine Teslim Etti

Malatya’da asgari ücretle çalisan Erkan Malkoç, görev yaptigi parkta buldugu ve maasinin 2-3 kati degerindeki altin tugrayi sahibine teslim etti.

Buldugu Altin Tugrayi Sahibine Teslim Etti
Malatya Büyüksehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Baskanligi bünyesinde görevli Erkan Malkoç, Turgut Özal Tabiat Parki’nda dügün çekimleri yaptiklari sirada altin tugrasini düsüren çiftin tugrasini bularak Turgut Özal Tabiat Parki Güvenlik Sefi Ridvan Tatarel’e teslim etti. Yapilan arastirma neticesinde altin tugranin Ibrahim Kilinç’a ait oldugu tespit edilerek, kendisine ulasilip tugra sahibine teslim edildi.

Asgari ücretle çalisan ve kendi maasinin 2-3 kati degerindeki altin tugrayi sahibine teslim etmenin mutlulugunu yasayan Erkan Malkoç, bulmus oldugu altin tugrayi sahibine teslim etmenin huzuru içerisinde oldugunu belirterek, “Vatandaslik görevimi yerine getirdim. Her dürüst insanin yapmasi gerekeni yaptim” dedi.

Görevli personele tesekkür eden Ibrahim Kilinç ise “Kaybetmis oldugumuz altin tugrayi bulan ve bize teslim eden arkadasima çok tesekkür ediyorum. Belki birçok insanin yapmayacagi bir davranis örnegi sergiledi. Bu davranisin bütün insanlara örnek olmasini diliyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA