Bu Da Adana Usulü Squid Game Açiklamasi Büyük Ödül Adana Kebap

Adana’da 15 genç, olusturduklari ekiple Adana usulü Squid Game oynadi. Kimsenin kazanamadigi oyunun sonunda ise herkese Adana Kebap ismarlandi.

Bu Da Adana Usulü Squid Game Açiklamasi Büyük Ödül Adana Kebap
Dünya genelinde 110 milyonun üzerinde izleyiciye ulasan Squid Game, dünyanin en çok izlenen dizileri arasina girdi. Kebapçi Ugur Aydin ise dizideki kiyafetlerden satin alip, aralarinda sosyal medya fenomenlerinin de bulundugu 15 genç ile olusturdugu ekiple Adana usulü Squid Game oynadi.

Merkez Sariçam ilçesindeki Seyhan Baraj Gölü kiyisinda oynanan oyunda bir barfiks platformu kuruldu ve altina balçik konuldu. Bir demirin saglam, diger demirin ise kirilabilir oldugu platformu hiç kimse tamamlayamadi. Oyunun sonunda ise herkese Adana Kebap ismarlandi.

Sosyal medya platformlarinda paylasilan video ise kisa sürede binlerce izlenme ve begeni aldi.

“Çok güldük, eglendik”

Kebapçi Ugur Aydin, Ihlas Haber Ajansi’na açiklamalarda bulundu. Aydin, “Squid Game, dünyanin en çok izlenen dizileri arasina girdi ve biz de ona istinaden güzel bir Adana versiyonu çekelim dedik. Çok da güzel oldu video. Çok güldük, eglendik. Adana oldugumuz için de ödülümüz kebapti. Biz kebabi ödül olarak verdik. Ancak hiç kimse oyunu tamamlayamadi. Video sosyal medya platformlarina yeni yüklenmesine ragmen binlerce kez izlendi ve begenildi” diye konustu.



“Adanalilar olarak yemek bizim için vazgeçilmez”

Oyunda oynayan Semih Reyhan ise Adana Kebap için herkesin birbirinin kuyusunu kazdigini söyleyerek, “Bu video da biz kebap için yasadigimizi belirttik. Çok güzel bir video oldu. Herkes tarafindan çok begenildi. Devami eger çok begenilirse gelecek. Oyunu aslinda hepimiz kaybettik ama hepimiz sonunda kebap yedik. Bir kebap için herkes birbirinin kuyusunu kazdi. Biz Adanalilar olarak yemek bizim için vazgeçilmez” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA