Baskan Ataç Üretici Kadinlarin Bayramini Kutladi

Eskisehir Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç, Tepebasi Belediyesi Kadin Üretici Ürün Satis Noktasi projesine katilan kirsal mahalle sakini kadinlarin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami coskusuna ortak olarak, bayramini kutladi.

Baskan Ataç Üretici Kadinlarin Bayramini Kutladi
Tepebasi Belediyesi Kadin Üretici Ürün Satis Noktasi projesi bünyesindeki kirsal mahalle sakini üretici kadinlar, Cumhuriyetin 98’inci yilini cosku ve sevinçle karsiladi. Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç da, her hafta persembe günleri Özdilek Sanat Merkezi bahçesinde Eskisehirliler ile bulusan üretici kadinlari, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami dolayisiyla ziyaret etti. Kadinlarin tek tek Cumhuriyet Bayrami’ni kutlayan Baskan Ataç, kendilerine Türk Bayragi verdi. Mustafa Kemal Atatürk’ün degerlerine ve mirasina daima sahip çikacaklarini ifade eden üretici kadinlar, kendilerine Eskisehirliler ile bulusarak emeklerini kazanca dönüstürme imkâni sundugu için Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç’a tesekkürlerini iletti.

Öte yandan, Kadin Üretici Ürün Satis Noktasi sali günleri Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde (Avlulu Çarsi arkasi), persembe günleri Özdilek Sanat Merkezi bahçesinde ve cumartesi günleri de Batikent Belde Evi bahçesinde Eskisehirlilerle bulusuyor. Ayrica Kadin Üretici Ürün Satis Noktasi, korona virüsle mücadelenin verildigi bugünlerde hijyen, sosyal mesafe, maske kullanimi gibi önlemler esliginde hizmet veriyor.
Kaynak: İHA