AK Parti Teskilatlarinda 'Egitim Akademisi' Seferberligi

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Egitim Baskanligi tarafindan "Bu Hikayenin Kahramani Sensin’ temasi ile düzenlenen ’Teskilat Akademisi’ 30-31 Ekim tarihlerinde Adiyaman, Batman, Diyarbakir, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, Sanliurfa ve Sirnak’ta düzenlenecek egitimlerle devam edecek. Iki gün boyunca sürecek egitimlere tüm teskilat mensuplarinin katilacagi belirtildi.

AK Parti Teskilatlarinda 'Egitim Akademisi' Seferberligi
Teskilat mensuplarinin egitimine önem veren AK Parti Genel Merkezi Dogu ve Güneydogu illeri basta olmak üzere ülke genelindeki tüm teskilatlarinda egitim seferberligi baslatti. Düzenlenen egitimler sayesinde Türkiye’nin tamaminda yaklasik 93 bin parti yöneticisi için egitim atagi baslatilacak. Egitimlerin, teskilat mensuplarinin her alanda yetkinlik sahibi olmalari açisindan elzem oldugunu belirten AR-GE ve Egitim’den sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Mustafa Sen, “2023 seçimlerine yaklasik iki yil kala 81 il ve 973 ilçede parti teskilatlarimiz ve yöneticilerimiz, 12 farkli alanda çok kapsamli bir egitim programina tabi tutulmaktadir. Teskilat Akademisi Egitim programi, dava arkadaslarimizin yalnizca seçim dönemlerinde degil, her daim hazir ve aktif olmalarina önemli katki saglayacaktir” dedi.

AK Parti Diyarbakir Il Baskani Muhammet Serif Aydin ve Ar-Ge’den sorumlu il baskan yardimcisi Abdülvahit Güvensen’in baskanliginda tüm ilçe baskanlari ve üç kademe yöneticileriyle yapilan toplantida egitim akademisinin önemine dikkat çekilerek egitim programina katilim noktasinda herkesin gerekli hassasiyeti göstermelerini istendi. Diyarbakir Sezai Karakoç Kültür ve Kongre merkezinde cumartesi ve pazar günü yapilacak Ar-Ge Egitim toplantisina yazar Idris Kardas,Yusuf Alabarda, Tarkan Zengin, Adana milletvekili M.Sükrü Erdinç, Ahmet Zenbilci; Ardahan milletvekili Orhan Atalay, Gen-Ar Arastirma sirketi yönetim kurulu baskani Ihsan Aktas ve ünlü yazar Hayati Inanç katilacak.

Yapilacak program için düzenlemelerin yapildigi Diyarbakir Il Teskilati Ar-Ge komisyonunun yaptigi son toplantidan sonra program saatini beklemeye basladi.

Türkiye geneli yapilacak olan "Egitim Akademisi" toplantilarina Genel Baskan ve Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Diyarbakir’daki egitim akademisine de video konferans yoluyla katilmasi bekleniyor.
Kaynak: İHA