AK Parti Genel Baskanvekili Yildirim'dan Sait Badilli'ya Ziyaret

AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim, Badilli Asireti’nin önde gelen isimlerinden Sait Badilli’yi Ankara’da tedavi gördügü hastanede ziyaret etti.

AK Parti Genel Baskanvekili Yildirim'dan Sait Badilli'ya Ziyaret
Sanliurfa’nin ve Badilli Asireti’nin önde gelen kanaat önderlerinden Sait Badilli, yasadigi kalp rahatsizligi nedeniyle Ankara’da açik kalp ameliyati (by pass) oldu. Ankara Güven Hastanesi’nde basarili bir ameliyat geçiren Sait Badilli’yi ziyaret eden AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim, ’geçmis olsun’ dileklerini iletti. Binali Yildirim’i geçmis olsun ziyaretinde eski Sanliurfa Milletvekili Ibrahim Halil Çelik, Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli, Sait Badilli’nin ogullari Mehmet Badilli, Adnan Menderes Badilli, Ahmet Badilli ve yakinlari karsiladi.

Kendisi de Badilli Asireti’nin bir kolundan olan ve Sanliurfa Badilli Asireti ile akrabalik baglari oldugu için daha önce de Sanliurfa’daki köyünde Sait Badilli’yi defalarca ziyaret eden Binali Yildirim, Sait Badilli ile bir süre sohbet etti ve genel durumu hakkinda bilgi aldi.

Öte yandan Sait Badilli’ya AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, Sanliurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Ahmet Akay, Halil Özcan, Hilvan Belediye Baskani Aslan Ali Bayik, Akçakale Belediye Baskani Mehmet Yalçinkaya, birçok siyasi ve bürokrat da ziyarette bulundu.
Kaynak: İHA