Agri Belediyesi Bünyesine 10 Araç Daha Katti

Agri Belediye Baskani Savci Sayan sehir içi ulasimda araç filosuna 12 metre uzunlugunda 10 adet büyük otobüs kattigini açikladi.

Agri Belediyesi Bünyesine 10 Araç Daha Katti
Vatandaslara konforlu, güvenli ve ucuz yolculuk için çalismalarina devam eden Agri Belediye Baskani Savci Sayan, araç filosuna 10 adet 12 metre uzunlugunda otobüs kattigini açikladi

Belediye Baskani Savci Sayan’in 2 yildir ögrencilere yönelik uyguladigi 25 kurusluk dolmus ücreti yeni dönemde devam edilecegi belirtildi. Ögrenci ulasiminin ülke genelinde en ucuz olmasinin ardindan diger sehirlerde yasayan ögrencilerin Agri Ibrahim Çeçen Üniversitesini tercih etmesinde büyük rol oynadi.

Tüm dünyada etkili olan pandeminin etkili oldugu dönemde saglik çalisanlarina belediyenin tüm imkanlarini sunmasinin yani sira dolmus hatlarinda da ücret alinmamasi talimati vererek saglik çalisanlarina ulasimi ücretsiz hale getirdi. Agri Belediyesi Ulasim Hizmetleri Müdürlügü bünyesinde faaliyet gösteren Hastabüsler ise kentin en ücra noktalarina giderek vatandaslari hastaneye 1 liraya götürüyor.
Kaynak: İHA